Mezginiai, nėriniai
Dėmesio:
Draudžiama viešai aptarinėti moralinę ir finansinę skelbimų pusę, galima pasiklausti, pasitikslinti informaciją.
Visų labui skelbimų pavadinimus rašykite kuo informatyviau
Draudžiama viešai aptarinėti moralinę ir finansinę skelbimų pusę, galima pasiklausti, pasitikslinti informaciją.
Visų labui skelbimų pavadinimus rašykite kuo informatyviau
Labai aciu ,bet tikrai cia nieko sudetingo,kazkodel uzsakoves neprigalvoja kazko sudetingesnio ,na bent jau kokiais mandrais rastais Sudetingiausia tai atitaikyti dydzius nesimatuojant.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
- jalaim
- Augintiniai:
Niu jau kukli tai nelabai
O vaseliu siek tiek mezgu,bet nezinau savo galimybiu,nes juo labai nedaug teko nert,kazkaip negreit man su juo mezgasi Atrodo buvau cia idejusi vaikiska suknyte ir kepuryte nerta vaseliu,tai vat mazdaug toks tas mano lygis Kol kas niekas neuzsisako nertu gaminiu
P.s.tiesa,dar zaisliuku dauguma neriu vaseliu.
O vaseliu siek tiek mezgu,bet nezinau savo galimybiu,nes juo labai nedaug teko nert,kazkaip negreit man su juo mezgasi Atrodo buvau cia idejusi vaikiska suknyte ir kepuryte nerta vaseliu,tai vat mazdaug toks tas mano lygis Kol kas niekas neuzsisako nertu gaminiu
P.s.tiesa,dar zaisliuku dauguma neriu vaseliu.
-
- Augintiniai:
Turbūt ta rausva suknytė su skrybėlaite 4 psl. - labai gražus komplektėlis, skrybėlaitė tai išvis nereali. Gal aš kažkada užsisakysiu kokią gražią servetėlę po vazele
- jalaim
- Augintiniai:
Taip taip,sita
Na,serveteliu labai nedaug esu nerusi ,bet gal kazkas ir gautusi,tik gerokai is anksto parasykit jei sugalvosit,nes ir eilute kazkaip nemaza susidare ir laiko mezgimui mazai turiu,tai laaabai ilgai krapstausi
Na,serveteliu labai nedaug esu nerusi ,bet gal kazkas ir gautusi,tik gerokai is anksto parasykit jei sugalvosit,nes ir eilute kazkaip nemaza susidare ir laiko mezgimui mazai turiu,tai laaabai ilgai krapstausi
-
- Augintiniai:
Būtinai užsisakysiu iš anksto, žinoma . Šiaip ar taip, sunku įsivaizduoti, kaip Jūs spėjat šitiek gražių mezginių primegzti. Matyt, pagalbininkai paukštukai labai daug padeda
- jalaim
- Augintiniai:
Paukstukai tai jau kiek suspeja padeda ,jei tik pamirstu paslept virbalus su valu,tai tenka naujus pirkt
O mezgu labai letai,nes visa laika atima ukis,tai mezgimui tik po pora valandu telieka Jei megztuka mezgu apie 3 sav.tai galit isivaizduot kokie tempai ,anksciau,kai vien mezgimu uzsiiminejau per 3-4 dienas nuvarydavau.
O mezgu labai letai,nes visa laika atima ukis,tai mezgimui tik po pora valandu telieka Jei megztuka mezgu apie 3 sav.tai galit isivaizduot kokie tempai ,anksciau,kai vien mezgimu uzsiiminejau per 3-4 dienas nuvarydavau.
-
- Augintiniai:
nu nieko sau - per 3-4 dienas . Kartais megzdavausi sau ką nors, kai pirkt nieko nebuvo, tai gal pusmetį vien nugarą tampydavau , ir dažnai kas nors padėdavo užbaigti darbą, nes atsibosta - ir numetu, nebeprisiverčiu toliau . O kaip spėjat dar ir su visais ūkio darbais - išvis kosmosas, nerealu. Žodžiu, pagarba
- jalaim
- Augintiniai:
Oi nebegirkit taip,nes galiu ir suzvaigzdeti Ten dirbau tokioj imonelej ir mezgiau is plonu naminiu siulu,varydavau viena dydi ir vienodu rastu,tai labai greit eidavos.Per savaite numegzdavau dviem megztukam visas dalis,o sekmadieni viska susiudavau.Tai vat nieko sudetingo ten nebuvo
O cia dar dalis uzsakymo
O cia dar dalis uzsakymo
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias