Akvariumai
Mariau, jos(vaivorykštės) gi didelės, pats turiu +- vyriško delno dydžio, kur(kam) tu jas į 20 ltr. burbulą sukiši
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
gede, man regis tu neperskaitei mano žinutės, nes aš rašiau, kad nupirkau naują akvariumą, tai jau nebe burbulas, o stačiakampis akvariumas su dangčiu ir apšvietimu, dėja didesnio kolkas nusipirkti neišgalėjome,o ir nerastume kur pastatyti, tad paėmėm 30l, manau vis geriau, negu burbulas O tos vaivorykštės, tai man kaip koks karpis Tik jau nesupyk gede, kiekvienam savo Dėl to ir sakau, kad matyt dar neišveisė žuvytės kad būtų įdeali, kolkas favoritas auksinukė, gal nors vieną
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
na kodėl na taip, užsispyrusi aš- avinas tikras O ir mokausi tik iš savo klaidų, bet stengiuosi klausyti protingesnių tiesiog man reikia konkrečių faktų, kodėl netinka, vienitelis minusas mažas akvariumas, bet vienai auksinei žuvelei, jeigu pirkti dar labai mažytę, tai gal ir nieko prisiskaičiau, kad augina ir mažesniuose akvariumuose ir kad užauga pagal akvariumo dydį, tinka pradedantiesiams ir pan., tai kodėl nepabandžius
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
MariusL - Pranešimai: 285
- Augintiniai:
o man sitos microrasbora galaxi i maza akvariumuka tokios grazios butu
- images.jpg (8.48 KiB) Peržiūrėta 1270 kartus(ų)
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 40 svečių