Kanarėlių veisimas
Dėmesio:
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
Sveikučiai, reikia patarimo. , Pasipasakosiu, kad nieko neišėjo su mūsų kanariukų tais 3 kiaušinukais...tupėjo ji tupėjo, kol mums pasirodė, kad nieko ji neištupės. Tikrai nebuvo nieko ten...
Dabar jau vėl deda po kiaušinuką kas rytą, bet bernaitis po valandos sulesa jį, o mergytė įšokus dar jį "dabaigia". Kas čia per kanibalizmas, gal kas man paaiškins ar aš kažką darau ne taip. Ir, apskritai, gal man juos išskirt?
Bernaitis labai džiugina giesmelėmis, bet ko lest "jam savo vaikus"?
Dabar jau vėl deda po kiaušinuką kas rytą, bet bernaitis po valandos sulesa jį, o mergytė įšokus dar jį "dabaigia". Kas čia per kanibalizmas, gal kas man paaiškins ar aš kažką darau ne taip. Ir, apskritai, gal man juos išskirt?
Bernaitis labai džiugina giesmelėmis, bet ko lest "jam savo vaikus"?
- Diva
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
- Diva
- Augintiniai:
- greitas
- Augintiniai:
Pas mane istorija tęsiasi...mergytė sudeda, bernaitis - sulesa. Jiems visokio maistuko pridedu, kasdien po virtą kiaušinuką, smėliuko, maistelio įvairaus, vandenuką keičiu.
Gal atskirt juos?
Gal atskirt juos?
- Diva
- Augintiniai:
Lizdas uždaras, saugus ? Maistas tikrai pilnavertis? Abu partneriai tikrai yra lytiškai subrendę? Kokia situacija namuose?
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
- Plunksna
- Augintiniai:
Merginos, maistas pilnavertis, rašiau jau. Šokinėju apie juos gražiai
Kiaušinukai virti (putpelių) su lukštais ir be lukštų, kartais lukštus sutrinu, kartais sutrupinu kartu su kiaušiniu. Vakare grįžus nerandu nei kruopelės lukštų, taip pat ir lizdelyje sulestus.
Dabar mąstau dėl lizdelio, gal tikrai kažkaip jo dislokaciją pakeist?
Dar būna, mergytė taip gražiai ir kruopščiai suka lizdelį, o bernaitis iš apačios visą jos darbą suardo. Pro lizduką ištraukia siūliukus, suplėšytas popieriaus juosteles.
Pasaka be galo
Kiaušinukai virti (putpelių) su lukštais ir be lukštų, kartais lukštus sutrinu, kartais sutrupinu kartu su kiaušiniu. Vakare grįžus nerandu nei kruopelės lukštų, taip pat ir lizdelyje sulestus.
Dabar mąstau dėl lizdelio, gal tikrai kažkaip jo dislokaciją pakeist?
Dar būna, mergytė taip gražiai ir kruopščiai suka lizdelį, o bernaitis iš apačios visą jos darbą suardo. Pro lizduką ištraukia siūliukus, suplėšytas popieriaus juosteles.
Pasaka be galo
- Diva
- Augintiniai:
O pilnavertis tai kokios sudėties? Abu partneriai tikrai yra lytiškai subrendę? Kokia situacija namuose?
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių