Tikrosios amazonės - Amazona gentis
tai juk reikia nuo kazko pradeti.geriau pasistenk kuo daugiau man patardamas.naudos bus daugiau visiems.o ir paciam smagiau juk turetu buti jei pasidalini patarimais.
- Gabrielee
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
man taip pat užkliuvo tas, kad amazonių buvo dvi Tik va įdomu, ar jos buvo abi atvežtos iš tos pačios šeimos ir susigyvenusios, gal net pora, ar ten buvo dvi amazonės, bet iš skirtingų šeimų, kurios viena kitos nepažįsta, o gal net skirtingų porūšių Kaip ten Gabrielee iš tiesų? jei jie buvo abu, kaip draugeliai atvešti, tai jų negalima buvo išskirti, įsivaizduok, koks jiems šokas
Aš tavo vietoj, kuo greičiau pirkčiau naują narvą ir parsiveščiau antrą amazonę(jei jie kartu buvo), Žakui palikčiau jo narvą, amazones kolkas iškelčiau į kitą kambarį, tegu pabūna karatine, paskiau po truputi galima bus ir su žaku paindinti, na tik tam, kad galėtų vienoj aplinkoj skraidyti draugiškai, nesidalinant teritorijų Jei pasiemei amazonę, kaip draugelį žakui, tai čia jau klaidą padarei, nes skirtingos papūgos nedažnai sugyvena, o ir tas sugyvenimas, daugiau tiesiog būvimas vienoj neutralioj teritorijoj, bet tikrai ne vienam narve
Dabar apie amazones Jokio jos kvapo neturi jos man regis, net švaresnės už žako, nes neturi tiek tų pleiskanų, o ir praustis laaabai mėgsta Pabandyk pastatyti dubenėlį ar apipurkšti šiltą dieną, kai saulutė švies, gal išsimaudys O kokia amazonė tiksliau? gal nuotrauką gali padaryti? įdomu ar labai blogos išvaizdos? Ir kaip supratau jaukus, ne laukinis? papasakok daugiau apie paukštį Ir sveika prisijungusi, įsigyjai nuostabią papūgą
Aš tavo vietoj, kuo greičiau pirkčiau naują narvą ir parsiveščiau antrą amazonę(jei jie kartu buvo), Žakui palikčiau jo narvą, amazones kolkas iškelčiau į kitą kambarį, tegu pabūna karatine, paskiau po truputi galima bus ir su žaku paindinti, na tik tam, kad galėtų vienoj aplinkoj skraidyti draugiškai, nesidalinant teritorijų Jei pasiemei amazonę, kaip draugelį žakui, tai čia jau klaidą padarei, nes skirtingos papūgos nedažnai sugyvena, o ir tas sugyvenimas, daugiau tiesiog būvimas vienoj neutralioj teritorijoj, bet tikrai ne vienam narve
Dabar apie amazones Jokio jos kvapo neturi jos man regis, net švaresnės už žako, nes neturi tiek tų pleiskanų, o ir praustis laaabai mėgsta Pabandyk pastatyti dubenėlį ar apipurkšti šiltą dieną, kai saulutė švies, gal išsimaudys O kokia amazonė tiksliau? gal nuotrauką gali padaryti? įdomu ar labai blogos išvaizdos? Ir kaip supratau jaukus, ne laukinis? papasakok daugiau apie paukštį Ir sveika prisijungusi, įsigyjai nuostabią papūgą
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
ajajaj,neparsinesiau kito amazono.stovejau antradienio ryte(pirmadieniais nedirba) prie prieglaudos duru,bet jo ten jau nebebuvo.matyt is pazistamu ten pasieme per savaitgali.laaaabai jau pigiai uz juos prase.bet suzinojau,kad jie gyveno atskiruose narvuose.jie skirtingi.vienas buvo visas zalias su keliom spalvotom plunksnom ir biskuciu geltonu ant galvos,o kitas ant galvos zydru ir geltonu plunksnu turi,sparnuose spalvotas gal kelias.isigijau ir narva jam.kaip pataret,ta narva isveziau I kita kambari.bet tikrai ten jo laikyti nenoriu,nes mes ten nebunam.noriu,kad butu kartu su Zaku.Noriu narvus viena salia kito pastatyti.galvojam,kaip geriau ir patogiau baldus perstumdyti.kiek ilgai tureciau ta pauksti laikyti karantine.man sake prieglaudoj,kad jie jau daug metu niekur nebuvo is namu isleisti,tai turetu buti be uzkreciamu ligu.nezinau,kiek cia tiesos.Zakas yra uzauges tarp pauksciu,tai jam ne motais.siaip jis pas mane bailys,bet paukstis jo nenugazdino.atsigavo.o ir as jam extra demesio skiriu,kad nesijaustu uzmirstas.
- Gabrielee
- Augintiniai:
- Gabrielee
- Augintiniai:
tai mėlynkaktė amazonė Atrodo išties gan neblogai, toks putlutis O ką tu apie jį daugiau žinai? kokio amžiaus?(jei žiedą turi, tai tūrėtų ant žiedo būt parašyta kada išsirito) kokia lytis? rankinis? gal ir vardą jau turi?
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Prie ziedo dar bijau prieiti.man sake kad tai vyras vardu Buzz.taip ir vadinsim-Bazas.skamba panasiai.jam gal 15 metu.niekas nezino.ziuresiu,kokia info turi ziedas kai galesiu paimti ji.o siaip jis snekantis.jau ir maista namini valgo.turi sausiaka pastoviai.nezinau,kiek jis prijaukintas.teks paciai aiskintis.
- Gabrielee
- Augintiniai:
- Gabrielee
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių