Tikrosios amazonės - Amazona gentis
Haha,urzgia amazonas tik ant vyro.su sunum snekasi.jau uzsilipo ant narvo.vaiksto kaip maisas po grotas.nu toks nepaslankus palyginus su Zaku.Zakas begom visur uzbega.amazonui uztrunka.labai dziaugiuosi,kad pradeda valgyti vaisius ir darzoves.planuoju jo narva perkelti salia Zako narvo.jie vienas kito nepasieks nes bus pakankamai toli vienas nuo kito.ar tureciau lukteleti su tuo?
- Gabrielee
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Nu,palauksiu iki savaitgalio.Prajuokino mane pauksciai si ryta.pradejau garsiai su jais sneketis sneketis,tai is dvieju kambariu vienas per kita svilpauja atgal.smagu,kad amazonas lenkia galva ir leidziasi paglostomas.vakare pats I narva miegoti nulipa.ir siaip didziaja dali narve praleidzia.tik kai su juo sneku,jis laipioja pirmyn-atgal kaip kad nerasdamas tinkamos pozicijos.ir virpina sparnais.smagu.labai norisi juos kartu tureti vienam kambary,kad abu gautu mano demesio.nu,bet palauksiu iki savaitgalio.
- Gabrielee
- Augintiniai:
Sveiki, seniai besilankiau, šiuo metu pas mus gyvena amazonė, todėl rašau čia Nelabai skiriu rūšis amazonių, gal galite parašyti skirtumus Venesuelos, mėlynkaktės ir geltonkaktės? Ačiū, kas žinos. Dar turiu klausimą dėl žiedo, jei parašyta cz 05-11 0, ar visada gimimo metai būna pirmas skaičius? Nes man užgarantavo kitaip. Šiuo metu pardavinėju šią papūgą, norėčiau vis tik porą surasti jai, bet gali būti, kad ji liks ir su mumis, kuo toliau, tuo labiau gaila skirtis. Nebent atsirastų kas pasiūlys jai labai geras sąlygas, draugą ir pan. Štai ji
-
Jolli - Pranešimai: 1217
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
na kaip smagu, kad amazonių gretos didėja, išties smagiau užsukti, ne tokia užtilusi temutė
Jolli, sveikinimai įsigyjus puikų draugą, tik va gaila bus, jei vis tik teks atsisveikinti
Dėl rūšių, tai pasiiūrėk nuotraukas google, visos jos net gerokai skiriasi, pas tave mėlynkaktė amazonė Dėl žiedo, tai pas mano abi amazones skirtingai užrašyta, bet ir vienu ir kitu atveju metus nurodo du skaičiukai ęsantys vertikaliai,raidės nurodo šalį, kurioje išsirito, o visi kiti horizontaliai einantys skaičiai, tai kodas,skirtas tik veisėjui,pvz.: pas Goką ant žiedo užrašyta: CZ(vertikaliai)SB(horizontaliai)11(vertikaliai)004(horizontaliai)- jis išsiritęs 2011 metais, CZ reiškia, kad iš Čekijos; pas Čiuvą: H-000384(horizontaliai)12(vertikaliai)0117(horizotaliai)- ji išsiritusi 2012 metais, ir yra iš Vengrijos Tavo papugiuko užrašas labai trumpas, bet jau aišku, kad yra iš Čekijos, tik va kiti skaičiai ką reiškia tai jau neaišku, ar kuris nors ir jų užrašytas vertikaliai? Kaip supratau, pas tave patelė, bet ar yra tai įrodantis dokumentas- dnr lyties nustatymo testas? nes jeigu jo nėra, tai bent jau aš nelabi tikėčiau, nes lyti atskirti yra labai sunku Papasakok daugiau apie šią gražuolę, kiek jau laiko pas tave? kur įsigyjai? ar jauki? koks charakteris? man visad įdomu palyginti, nes pas mane taip pat mėlynkaktės amazonės
Jolli, sveikinimai įsigyjus puikų draugą, tik va gaila bus, jei vis tik teks atsisveikinti
Dėl rūšių, tai pasiiūrėk nuotraukas google, visos jos net gerokai skiriasi, pas tave mėlynkaktė amazonė Dėl žiedo, tai pas mano abi amazones skirtingai užrašyta, bet ir vienu ir kitu atveju metus nurodo du skaičiukai ęsantys vertikaliai,raidės nurodo šalį, kurioje išsirito, o visi kiti horizontaliai einantys skaičiai, tai kodas,skirtas tik veisėjui,pvz.: pas Goką ant žiedo užrašyta: CZ(vertikaliai)SB(horizontaliai)11(vertikaliai)004(horizontaliai)- jis išsiritęs 2011 metais, CZ reiškia, kad iš Čekijos; pas Čiuvą: H-000384(horizontaliai)12(vertikaliai)0117(horizotaliai)- ji išsiritusi 2012 metais, ir yra iš Vengrijos Tavo papugiuko užrašas labai trumpas, bet jau aišku, kad yra iš Čekijos, tik va kiti skaičiai ką reiškia tai jau neaišku, ar kuris nors ir jų užrašytas vertikaliai? Kaip supratau, pas tave patelė, bet ar yra tai įrodantis dokumentas- dnr lyties nustatymo testas? nes jeigu jo nėra, tai bent jau aš nelabi tikėčiau, nes lyti atskirti yra labai sunku Papasakok daugiau apie šią gražuolę, kiek jau laiko pas tave? kur įsigyjai? ar jauki? koks charakteris? man visad įdomu palyginti, nes pas mane taip pat mėlynkaktės amazonės
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Vat, kad visi raidės ir skaičiai viena krytptimi surašyti, užtat ir neaišku kurie čia tie metai gimimo. Ir lytis neaiški, nors sakė, kad patinas, bet aš kartais abejoju. Ir garantavo, kad jai vieni metai (prieš metus), tuomet reiktų manyti, kad žiede 11, reikštų gimimo metus, 05mėn.Bet kažkada skaičiau, kad pirmas skaičius yra gimimo metai, tuomet reikštų, kad yra 8m. Atsirado ji (papūga, todėl ji ) pas mus po žakutės nelaimės, mama padėjo, kad pas mus ši gražuolė atsirastų. Šiaip ji palyginti rami, nežiūrint vieną pavasario mėnesį, labai buvo įsiaudrinusi, rėkianti, linksėdavo, pūsdavo savo gražią uodegą, vyzdžiai susitraukdavo,bet dabar vėl aprimusi, visai kitas paukštis . Ant rankų neina, bet skanėstus ima. Kartą laikiau ranką ištiestą su jos labai mėgstamu žemės riešutu, tai atskrido, bet vietoj to, kad paimtų riešutą, įgnybo į ranką Pirkom su vardu Kukutis, gal čia apsilankydavo buvusieji šeimininkai?
-
na aš nelabai atsimenu amazonės forume vardu Kukutis Tai jeigu nežinoma lytis, tai kaip tu jai draugą rasti ketini?
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Kažkaip galvoju su jūsų visų pagalba pagal elgesį gal būtų įmanoma pasakyti, juk skirtingai turėtų elgtis skirtingų lyčių atstovai O jei ne, galima juk DNR testą siųsti, kad padarytų, tik nesinorėtų labai gąsdinti paukščio
-
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių