Šunys
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
Aš vaikystėj turėjau šunį tokį, pavadinau Lordu,bet paskui greit į kaimą išvežė, mama šunų laikyt nenorėjo. Bet jis visada mane prisiminė,aš su juo kaime žaisdavau, jis labai ramiai elgdavosi, ir kas man įsiminė, man neleisdavo eit į mišką gylyn,tai Lordas tik iki miško su manim nueidavo, tolyn nei per žingsnį
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Parduodamas šuniukas Maskvoje. Landsyras. Jam dabar tik 1 mėnuo, Lietuvoje būtų birželio mėnesį. Gal kas susidomėtumėt?
Šuniukas buvo rezervuotas vienam vyrui, kuris vakar atsisakė jo ir nusprendė kaip nusprendė.
Šuniukas parduodamas tik su sąlyga dalyvauti parodose t.y. netinkamas laikyti prie lenciūgo ar namams. Visai naujų kraujų linijų, tikrai vertas dėmesio.
Jei norit daugiau informacijos - parašykit asmeninę žinutę. Dar papasakosiu
Šuniukas buvo rezervuotas vienam vyrui, kuris vakar atsisakė jo ir nusprendė kaip nusprendė.
Šuniukas parduodamas tik su sąlyga dalyvauti parodose t.y. netinkamas laikyti prie lenciūgo ar namams. Visai naujų kraujų linijų, tikrai vertas dėmesio.
Jei norit daugiau informacijos - parašykit asmeninę žinutę. Dar papasakosiu
- Diva
- Augintiniai:
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
- Diva
- Augintiniai:
Buvom mes pas veterinarą, išrašė mums tepaliuką, ir patarė lauke šunį savaitėlę iškrauti taip, kad namie tik miegotų...Tai jau trečią dieną pastebėjau kad tie pabrinkimai visi mažėja ir kiti požymiai po truputį dingsta... Tad tepaliukas tikrai daro stebuklus
Beje mes prieš tai buvom jai maisto porciją pamažinę beveik per puse, dabar po truputi bandau grįžti prie normalios porcijos, o kalytė kažkaip nenori...
Niu ir dar durną įprotį šuniui padarėm dresūros pagalba Mums patarė maistuką duoti kol kas tik iš rankų už tam tikrų dalykų vykdymą (na namų darbai mūsų tokie)... Kartais pasitaiko, kad neturiu tuo metu tam laiko, tai duodu valgyti iš bliudelio, o ji neėda dabar taip... Duodi iš rankų, tai valgo, vėl bliudelį pakiši, nusuka nosį... Norėjom dresūros pagalba atsikratyti blogų įpročių, o gavosi, kad įgijome naują... Net ėmiau abejoti dėl tos dresūros poreikio šiai kalytei
Beje mes prieš tai buvom jai maisto porciją pamažinę beveik per puse, dabar po truputi bandau grįžti prie normalios porcijos, o kalytė kažkaip nenori...
Niu ir dar durną įprotį šuniui padarėm dresūros pagalba Mums patarė maistuką duoti kol kas tik iš rankų už tam tikrų dalykų vykdymą (na namų darbai mūsų tokie)... Kartais pasitaiko, kad neturiu tuo metu tam laiko, tai duodu valgyti iš bliudelio, o ji neėda dabar taip... Duodi iš rankų, tai valgo, vėl bliudelį pakiši, nusuka nosį... Norėjom dresūros pagalba atsikratyti blogų įpročių, o gavosi, kad įgijome naują... Net ėmiau abejoti dėl tos dresūros poreikio šiai kalytei
- Blondi
- Augintiniai:
na neįsivaizuodu, kaip reiktų primaitinti pagyrimais tiek, kad sumaitinti dienos normą, reiktų visą dieną liepti šuniui, kažką daryti Man kažkaip keistai skamba, kad šunį tik iš rankų maitinti, manau šuo turi atskirti savo maistą ir skaniukus, pvz. Bugis gauna valgyti du kartus dienoj, maisto, jeigu nesuvalgo iš karto, nepalieku, iškart patraukiu, o vakare gauna kitą dalį, tokią kokia ir turėjo gauti, o ne didesnę, nes nesuvalgė ryte, taip jis priprato, kad reikia suvalgyti iškarto viską, nes paskiau iki vakaro nieko negaus, o ankščiau neturėjau laiko taip žaisti, ryte į darbus išskūbėdavom, maisto įdėdavom, tai jis visą dieną vaikščiojo po truputi valgydavo, o tai nėra gerai, šuo turi būti visad alkanas Dabar suvalgo savo dienos normą ir nėra jokių problemų, o už gerus darbus gauna skaniuką, ne savo sausą maistą, o šuniškus skanėstus, tokius maiukus ir nedaug, po pora į dieną, kartais vieną, nes jei primaitinčiau skaniukais, tai vėlgi nevalgytų savo sauso maisto manau tau reiktų taip pat išmėginti tokį dalyką, duodi šuniui ryte valgyti, pastovi maistas 10 min.-nevalgo, patrauki, kad nepasiektų, vakare vėl duodi- nevalgo ir nekiši, juk turi išalkti, žinoma tokiu atveju skaniukus turėtum riboti, tik labai nedaug, už ypač gerus darbus, kad šuo neprivalgytų, išalktų
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Pas mus irgi valgė 2 kartus... Bet kadangi po skaniukų sauso visai nenori, tai perėjom prie vieno maitinimo ryte... Nes naktim dresuotis tai ir negalim juk... Jai ir prieš dresūrą buvo dienų, kai ožiodavosi prie maisto, tai po 15 min atiminėdavome...O dabar tas atėmimas neveikia... Ji man penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį valgyti atsisakė (nors skaniukų taip pat negavo, nes mokymas su skaniukais nevyksta pas mus jei nevalgo maisto)... Tai sekmadienį jau negalėjau į ją žiūrėti, nes matau, kad žiauriai alkana, lauke, kai nenužiūri išmatų ieškoti pradėjo, tai vėl iš rankos padaviau, ir ką galvojate - valgo... Pirmadieni padaviau iš bliudo, nevalgo, atėmiau, visą dieną vėl jokių skaniukų, vakare vėl padaviau maistą, nevalgo, imu iš bliudo į ranką, tai ji ir sėstis, ir gultis pradeda, ir šalia eiti, ir tik taip valgo...Ir taip kasdieną... Iš bliudo neįma, o tą patį maistą rankoje pamačius rodo ką moka ir prašo duoti... Jai matyt tai smagi žaidimo dalis, o man smagu buvo tik pradžioje, kol nepamačiau, kad iš bliudo imti nenori dabar... Beje jos dienos norma nėra didelė... Tik 100 g, o kadangi dar pamažintą normą gaudavo (dėl to įsigalvojimo apie neštumą), tai iš vis tik 60 g gaudavo už kiekvieną įvykdymą po granulę, tai labai greitai susišerdavo... Nu bet juk pastoviai taip niekas nežais... O tiek džiaugiausi pirmą savaitę ta pradėta dresūra, kad va kokia imli mergytė, va kaip greitai supranta ko iš jos norima ir kaip noriai vykdo... O dabar gailėtis tuoj pradėsiu
- Blondi
- Augintiniai:
matai kaip, na keistai, pas mane Bugis tuo mažens žino, kad maistas yra maistas, o skaniukai tai skaniukai, nes maisto jo kaip skaniuką, niekad neduodavau Būna, jam tokių dienų, kad suvalgo ir dar prašo, bet neduodam, vakare vos sulaukia maitinimo, prašo valandą iki maitinimo, cypia, prie bliuduko, bet gauna visad laiku, o būna dienų, kai tiesiog nelabai noriai ėda, ryte ne viską suvalgo, bet užtat vakare viską, kad visai nevalgytų, taip dar nebuvo, bet taip būdavo su Aira, gal kalėms taip būna, dėl hormonų, tų laikinų nėštumų, nes būdavo, kad dvi dienas nieko nevalgo, paskiau vėl pradėdavo valgyti keista man visai, kad trys dienas nevalgė, gal jai maistas nepatinka, netinka žinoma žiauru žiūrėt kaip kalytė taip ilgai nevalgo, bet gal reikėjo ne iš rankos, o kaip nors paskaninti maistą, mes taip darydavom Airai, alyvuogių aliejaus lašą įmaišydavau ar konservuoto maisto šaukštą į sausiaką, kad skaiau būtų, tai suvalgydavo Net ir nežinau, ką tokiu atveju tau pasiūlyti, gal maistą pakeisk, atsisakyk kolkas visai nuo skaniukų, pagirk kitaip, gal prieš paduodant maistą labai išgirk, daug komandų tegu padaro, kai bliudukas rankoje, pavaidink, kad labai skanu, o tuomet paduok
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 16 svečių