Tikrosios amazonės - Amazona gentis
Oi, jie taip išmoksta manevruoti, kad puikiai iš vieno kambario į kitą nuskrenda, net jei durys būna pusiau uždaros
O kaip tu Bazą vonioj maudei, jis ką taip ir sedėjo vonioje, o tu jį dušu laistei? kažkaip neįsivaizduoju taip saviškių, visų pirma didelis stresas- Gokas išskristų, o Čiuva pradėtų rėkti ne savo balsu Aš tai juos visad purkštuvu purškiu, kai jie būna ant narvo, ar ant stovo, tuomet mielai maudosi O Bazas maudėsi ar tiesiog tūpėjo įsigandęs,plunksnas suglaudęs? Štai kaip mano papūgos noriai pačios maudosi
O kaip tu Bazą vonioj maudei, jis ką taip ir sedėjo vonioje, o tu jį dušu laistei? kažkaip neįsivaizduoju taip saviškių, visų pirma didelis stresas- Gokas išskristų, o Čiuva pradėtų rėkti ne savo balsu Aš tai juos visad purkštuvu purškiu, kai jie būna ant narvo, ar ant stovo, tuomet mielai maudosi O Bazas maudėsi ar tiesiog tūpėjo įsigandęs,plunksnas suglaudęs? Štai kaip mano papūgos noriai pačios maudosi
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Jolli - Pranešimai: 1217
Jis vaiksciojo po vonia.nelabai sureagavo I vandeni,krentanti ant jo.matyt del to,kad jam viskas nauja buvo.kai snekinau,jis man atsake,karta truputi sparnus isskleide.bet jokiu isteriku nebuvo.
- Gabrielee
- Augintiniai:
- Gabrielee
- Augintiniai:
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Man Zakas labiau spardesi del maudyniu.bet priprato.as tai ji I vonia isikeliu ant laktos ir purskiu purkstuku.jam tai labiausiai priimtina.dabar kai paklausiu,ar einam maudytis,tai jis labai noriai lipa ant rankos.o Baza tai nusinesiau ir tek.labai dziaugiuosi,kad jis pradejo palaiduotis.dabar ir ant rankos uzlipa.anksciau tai eidavo salin.labai jau jam patinka ant tos palanges vaikscioti.jis ten ir pietuku numiega.nurinkau visus kaktusus ir visa kita.dabar gali marsiruoti pirmyn ir atgal.vakar muzika puse dienos turejom,tai svilpavo sukavo puse dienos.vakare luzo is nuovargio kaip ciucikas.dabar mano didziausi tikslai yra pripratinti Baza prie naminio maisto ir pavadelio.su pavadeliu,manau,nebus sunku,nes leidziasi lieciamas,o va su dieta tai teks pavargti.matyt visus savo 15 metu kombikormais(seklu/siemku) maitinosi.nu nenori visai jokio maisto imti is ranku nors tu ka.
- Gabrielee
- Augintiniai:
-
va, koks grožis Man labai gražus kai pasipučia, uodegą išskleidžia, tik antroje nuotraukoje nelabai ryškus gavosi. Kažin kurie labiau linkę taip pūstis, jie ar jos? Gal kas žinos
-
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių