Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
Sveikas,kad ne! neislempos turiu seima mazus vaikucius tai jiems dziaugsmo ir man Daug vargo,bet pasieksime savo su laiku,laikas parodys.Is lempos nieko neperku,kai kazka perku apmastau ar man to daikto reikia ar ne,pries tai,del pc kitiems kaip duona,man siaip pasisedejimas,tik svarbiems dalykams.Dekui
- MINDE1979
- Augintiniai:
kažkaip foto pavasariui atėjus visai sumažėjo...kažkaip nepatogu vos kas keletą psl,tik savo Harį matyti
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
Grazuolis Haris,labai grazus..
O mano ir vel tike pastangu deta,bet kazkaip vel i laukinuka pavirto,baikstus vel kaip pirmas dienas,ir paleidziu is narvo,neranda atgalinio ijejimo,sunkoka truputi,bet nieko,mes kaip nors
O mano ir vel tike pastangu deta,bet kazkaip vel i laukinuka pavirto,baikstus vel kaip pirmas dienas,ir paleidziu is narvo,neranda atgalinio ijejimo,sunkoka truputi,bet nieko,mes kaip nors
- MINDE1979
- Augintiniai:
kaip liuks uhh! ir ant rankyciu lipa...manasis tik is ranku maista ima,ir lavina kalba palaipsniui,ant ranku dar nera kalbos apie tai,daug darbo..
- MINDE1979
- Augintiniai:
Haris pas mane numylėtinis..tai ant rankos lipt greit ipratinau .labai imlus ant to buvo..kiek paglostyt duodavo,tik dabar nelabi glostomas nori būti..
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Tai ko tu nori- juk vyras jau visas Gokas taip pat labai išdidus, pakasyt galvą nulenkia tik kai šeriasi ir kai pats to nori, dažnai vaidina išdidų, nors yra beveik rankinukas, ant rankos lipa visados, atskrenda pašauktas, galim ir ant nugaros paguldyt ir pavartyt, bet glostyti tai nelabai nori, žinoma nekerta, bet toks pasipučia ir pabėga, o va Čiuva, nors ir laukinė, ant rankų neeina, bet galvytę visad duoda pakasyt, jai tik kasyk ir kasyk Tai matyt čia tas vyrišks išdidumas pas patinus yra, kad jau glostytis tai nelygis
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias