Maisto užsakymas iš Scarlett, UK
Pardavėjai patikslino narvo svorį - jis sveria 7 kg. Taip, kad yra tokia situacija, kad net ir atmetus Skripkos prekes, dar reikia minusuoti 2 kg. O su Skripkos prekėm trūktų 13-14 kg iki tokio svorio, kurio siuntinį apsimoka siųsti.
Fubus, aš nežinau, kokios kainos buvo World of Zoo. Iš Scarlett šio mišinio vienas kg tau gautųsi maždaug už 20 lt (jei svaro kursas bus lygus 4 litukams).
Fubus, aš nežinau, kokios kainos buvo World of Zoo. Iš Scarlett šio mišinio vienas kg tau gautųsi maždaug už 20 lt (jei svaro kursas bus lygus 4 litukams).
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Ausrele, jei dar nevėlu, norėčiau kiek pakeisti užsakymą. Prikabinu tavo lentelę, kurią koregavau, tik svorių ten nesurašiau nes nežinau tiksliai.
- Uzsakymai 9.xls
- (66.5 KiB) Atsisiųsta 35 kartus(ų)
-
agniokas - Pranešimai: 198
- Augintiniai:
Tavo papildomai įrašytos prekės turėtų sverti maždaug apie 400 g. Taigi, užsakymo suma dar padidėja. Man reikia aiškumo - ar bus norinčių papildyti bendrą užsakymą ar vis tik reiks išbraukinėti kažką?
Skripka, kol kas tavo prekių nebraukiu. Ar vis tik išbraukti galutinai?
Skripka, kol kas tavo prekių nebraukiu. Ar vis tik išbraukti galutinai?
-
- Augintiniai:
Sudėtingai čia gaunasi su tuo užsakymu... Tada aš dar pridedu:
Fruit Rings Large (Code FRRINGLAR)
Clicker Trainer (Code CLICKER)
Jellyfish Large (Code JELLYLAR)
Weav R Maize Large (Code WEAVLAR)
Hagen Parrot Biscuits 680g (Code HBISCUIT680)
Fruit Rings Large (Code FRRINGLAR)
Clicker Trainer (Code CLICKER)
Jellyfish Large (Code JELLYLAR)
Weav R Maize Large (Code WEAVLAR)
Hagen Parrot Biscuits 680g (Code HBISCUIT680)
Paskutinį kartą redagavo blogiukeeee 2013.04.23 13:47. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
blogiukeeee - Pranešimai: 327
- Augintiniai:
Taigi, kad nelengva.
Beje, suklįdau dėl Agnioko užsakymo - svoris padidėjo ne 400 g., o daugiau, nes pražiopsojau dar vieną pakeitimą.
Beje, suklįdau dėl Agnioko užsakymo - svoris padidėjo ne 400 g., o daugiau, nes pražiopsojau dar vieną pakeitimą.
-
- Augintiniai:
Suvedžiau papildymus - jei Skripka neatsisako savo prekių, dabar trūksta maždaug 10 kg iki optimalaus svorio.
-
- Augintiniai:
-
blogiukeeee - Pranešimai: 327
- Augintiniai:
Čia jums spręsti - nes už tą svorį vis tiek reikės mokėti. T.y. siuntimo kaina skaičiuojama taip - max 30 kg dėžė už 40 svarų. Jei dėžė svers 20 kg, jos siuntimas vis tiek kainuos 40 svarų. Aš skaičiuoju, kad svoris dėžėje būtų apie 28-29 kg, nes prisideda įpakavimų svoris (jie prie prekes suvynioja į apsauginę plėvelę, dar pati dėžė sveria kažkiek).
Dar laukiu Cobros atsakymo - žadėjo žaislų pasižiūrėti. Ir neaišku dėl Skripkos - užsakinėti ar ne?
Dar laukiu Cobros atsakymo - žadėjo žaislų pasižiūrėti. Ir neaišku dėl Skripkos - užsakinėti ar ne?
-
- Augintiniai:
Nu pridek man tada dar:
http://scarlettsparrotessentials.co.uk/as310_soaking_seed_mix_5kg 1 vnt
http://scarlettsparrotessentials.co.uk/tops_organic_parrot_food_4lb 1 vnt
P.S. jei svoris susidarytu ir be manes, tada neimciau to antro pakelio granuliu 4lb, jei nesusidarys, tada tegu buna du maisai.
http://scarlettsparrotessentials.co.uk/as310_soaking_seed_mix_5kg 1 vnt
http://scarlettsparrotessentials.co.uk/tops_organic_parrot_food_4lb 1 vnt
P.S. jei svoris susidarytu ir be manes, tada neimciau to antro pakelio granuliu 4lb, jei nesusidarys, tada tegu buna du maisai.
Paskutinį kartą redagavo gabusia 2013.04.23 16:01. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Ausrele.As susimaisiau ,ne ta norejau paklausti.zakui koki daiginimui geriausia maista imat.Galeciau ir as paimti
-
fubus - Pranešimai: 971
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias