Augaliukai
Xe xe Munex, baklazanus paprastus vienais metais bandziau siltnamy, zydejo bet vaisiu nedave tai ir nebebandau, jiems labai karshta reik, nezinau kaip sitiems, o va plausines tai geras daiktas atvaziuosiu vasara pas tave ziuret kas ten per chiudas
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Mane žavi augalai, kurie dar ir naudos duoda Sailor, smagu Norėčiau kada apelsinmedžio kokio, tik dar savų namų nėra, tai apsikraut augalais nesinori, nes paskui visą "turtą" perkraustyt reikia
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Oho,jau matosi"konkorezis",o tas augaliukas paskutinej cia ir yra sitas ananasas? As kazkada irgi meginau augint is nusuktu nuo ananaso lapu ,nes skaiciau,kad galima taip uzsiaugint, bet man kazkodel sudziudavo lapai,o ta apatine dalis lyg nupudavo ,zodziu nieko nesigavo.
O pas mane pomidorai siemet auga kaip niekada,pernai tai tokie suslikai buvo,kazko durpes netiko,o siemet auga kaip ant mieliu,jau tuoj iki puses langu priaugs ,o dar tas pavasaris toks,nezinia kada i siltnami pavyks pasodint.Gali tekt pomidorus nuo palanges skint
O pas mane pomidorai siemet auga kaip niekada,pernai tai tokie suslikai buvo,kazko durpes netiko,o siemet auga kaip ant mieliu,jau tuoj iki puses langu priaugs ,o dar tas pavasaris toks,nezinia kada i siltnami pavyks pasodint.Gali tekt pomidorus nuo palanges skint
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
- Plunksna
- Augintiniai:
Munex, aš siandiena savo pomidorus iskrausciau i siltnami ant medinio stalo sustaciau ir agro nakciai uzdengiau, salnu nebenusimato tai gal nieko, o i zeme siltnamy zadu uz savaiteles sodint, siandiena prikroviau i duobutes pomidorams komposto ir gausiai uzmulciavas lysves shiaudais, manau kad susils kaip reikiant Nes pas mane yra ankstyvuju pomidoru kurie jau ziedus sukrove
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 24 svečių