Naktinis išgąstis
Pas mane iki Stepuko niekada nebuvo taip,kad nakti isigastu.O kai atsirado sitas vaikis,tai labai daznai abu issigasdavo.Bet tai budavo tik tada,kai abu nakvodavo narvelyje ant lakteliu.Dabar Stepuka palieku ten,kur jis nori,t.y.ant navelio.Tai priejau isvada,kad ten vaikinukas uzmiges nudribdavo nuo lakteles,issigasdavo,o tada isgasdindavo ir mergiote ir abu panikuodavo.O dabar nuo narvelio nera kur nudribti ir jau keli menesiai ramu
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Aš tai ateinu pasiguosti... Šiąnakt tiek streso apturėjom su draugu... Mūsų porelei užėjo naktinis blaškymasis, tai kaip visad iškarto įjungėm šviesą (mums tik ranką ištiesti tereikia), tada pašokom patys, priėjom raminti, šnekinti... Žiūrim pas patelę nagas kruvinas, tai ištraukėm apžiūrėjom, ji visiškai sveika, nesusižalojusi, tada kažkaip pastebėjom, kad kopetėlės ir siena krauju aptaškyta ir taip nemažai, tai davai patinėlį greičiau tikrinti, jį išėmus, mano pirštai liko iškarto krūvini, draugas iš karto nubėgo pasimti su kuo kraują stabdyti...Aš sparnelį pakėliau, žiūriu ant kūnelio krūvina ir ant sparnelio (ir neaišku iš pirmo žvilgsnio, kurioj vietoj kraujuoja, o kurioje sutepta)... Tai žinokit kaip išsigandau... Bet geriau apžiūrėjus pamatėm, kad ant sparnelio, tai sustabdėm tą kraujavimą ačiū Dievui... Jis vargšas iš išgąsčio pametė 6 ilgąsias plunksnas, o viena buvo išplėšta, tai iš tos vietos ir kraujavo... Pirmą kartą per tiek metu mums tokia nelaimė nutiko, baisiai išsigandau, puse nakties su juo prasidėjau, šnekinau, GA daviau, bijojau, kad vėl kraujuoti neimtų... Plunksna jam užstrigo už horizontaliai pailgų grotelių... Draugas vitrina dabar stato tai mąsto, viduj tokias languotas groteles dėti, kad saugiau būtų. Kaip manote ar languotose mažesnė tikimybė tai įstrigti plunksnai ar dar didesnė?
- Blondi
- Augintiniai:
Negalvojau kad naktiniai blaškymaisi gali taip baigtis. Maniškis porą kartų blaškėsi, bet kai paimdavau į rankas ir prisiglausdavau iškart nurimdavo.
Manau languotose grotelėse mažesnė tikimybė joms istrigti, jai tarp jų tarpai nėra dideli ir bent didžiosios plunksnos nepralenda per tarpus.
Sėkmės sveikstant.
Manau languotose grotelėse mažesnė tikimybė joms istrigti, jai tarp jų tarpai nėra dideli ir bent didžiosios plunksnos nepralenda per tarpus.
Sėkmės sveikstant.
-
Maksas1 - Pranešimai: 130
- Augintiniai:
Aš tai žinojau, kad pasitaiko atvejų, kai tie blaškymaisi liūdnai baigiasi... Todėl narvas pas mus įrengtas kiek įmanoma saugiau... Tačiau kartais, kad ir kaip saugai vis vien kas nors nutinka
Šiandieną mano Mažius visai be nuotaikos... Sparnelio apžiūrėti nenorėjo duoti ir šiaip pykčiurniukas, patelė tik prieina prie jo, o jis šnypščia... Matyt skauda jam, o gal dar išgąstis nepraėjo... Nu bet, kad jam nuotaika pagerėtų narve pridėjau visokių jo mėgiamų valgomų dalykų, tai tikiuosi skanėstų dėka greitai užsimirš
Tačiau mano išgąstis tikriausiai greitai nepraeis... Liepos pradžioje su draugu manėm porai mėnesių išvykti, o mūsų mūsų porelę palikti tėvams prižiūrėti... Po šiuos nakties kažkaip jau nesinori niekur išvykti... Tėvai gi nei patirties nei žinių neturi, greičiausiai net nepastebėtų, kad kažkas ne taip... Nežinia kuo tai galėjo baigtis...
Šiandieną mano Mažius visai be nuotaikos... Sparnelio apžiūrėti nenorėjo duoti ir šiaip pykčiurniukas, patelė tik prieina prie jo, o jis šnypščia... Matyt skauda jam, o gal dar išgąstis nepraėjo... Nu bet, kad jam nuotaika pagerėtų narve pridėjau visokių jo mėgiamų valgomų dalykų, tai tikiuosi skanėstų dėka greitai užsimirš
Tačiau mano išgąstis tikriausiai greitai nepraeis... Liepos pradžioje su draugu manėm porai mėnesių išvykti, o mūsų mūsų porelę palikti tėvams prižiūrėti... Po šiuos nakties kažkaip jau nesinori niekur išvykti... Tėvai gi nei patirties nei žinių neturi, greičiausiai net nepastebėtų, kad kažkas ne taip... Nežinia kuo tai galėjo baigtis...
- Blondi
- Augintiniai:
Maniskiai anksciau daznokai pasiblaskydavo,itariau,kad Stepukas nuo laktos nukrisdavo,o tada jau abu issigazdavo.Jau senokai jis miega ant narvelio stogo,tai per ta laika gal tik viena karta issigando.Bet kai jie neuzdaryti,tai tik paplazdena kambary ir nusileidzia ant zemes,tfu tfu tfu,kol kas nieko nesusizeide.
-
- Augintiniai:
Pas mus tie naktiniai blaškymaisi kartais būna, kad ir kelias naktis iš eilės pasitaikydavo, o kartais ir po 5-6 mėnesius nei vieno... Na o su skaudžiomis pasekmėmis tai iš viso pirmą kartą ir tikiuosi ir paskutinį...
- Blondi
- Augintiniai:
Pas mus ir būna, bet labai retai. Pasiblaškymai vyksta kokią 5h ryto arba vidury nakties, bet tada kai kažkuris neišsilaiko ant laktelės.
O Jūs uždengiat narvus? Nes dažniausiai išsigąta išgirdę kokį garsą arba užviečia kas į narvą.
O Jūs uždengiat narvus? Nes dažniausiai išsigąta išgirdę kokį garsą arba užviečia kas į narvą.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Pas mus nakčiai visada uždengiama...Nes jie 22-23 val patys reikalauja, kad juos uždengtume
O kartais dar ir pareikalauja kambarį visą šviesą išjungti, o ne tik uždengti... O tai miegot trukdo
O kartais dar ir pareikalauja kambarį visą šviesą išjungti, o ne tik uždengti... O tai miegot trukdo
- Blondi
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 21 svečių