Nimfų veisimas
- Kriss
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
blogiukeeee - Pranešimai: 327
- Augintiniai:
ebai, ne ne ten tikrai be blykstes. isvis su telefonu cia viskas fotografuota, tiesiog prie dienos sviesos.
jei niekam nenusibosiu, tai pasidalinsiu siandienine foto. valiau inkileli, tai pirma karta paemiau i rankas. tai sitas/sita labai graziai elgesi, drasiai, stipriai. tokie mieliakai
jei niekam nenusibosiu, tai pasidalinsiu siandienine foto. valiau inkileli, tai pirma karta paemiau i rankas. tai sitas/sita labai graziai elgesi, drasiai, stipriai. tokie mieliakai
- Kriss
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Gražus mažyliai...Paskutinė nuotrauka tokia faina... Kaip aš ilgiuosi mažylių auginimo... Kaip smagu buvo, kai nimfukų būdavo, o kai jie iškeliaudavo, namie vėl tarsi tuščia tylu... Laaabai norėčiau vėl mažus nimfukus auginti, bet maniškiems daugiau nelemta...
- Blondi
- Augintiniai:
Na va.. Turiu ir aš naujienų šia tema.
Pakabinom inkilą ketvirtadienį. Gyvenimas iškart pradėjo jame virti. Abu lenda, abu kažką tai krapšto, pjuvenas kapsto, na ir žinoma graužia inkilą.
Eli vis daugiau ir daugiau sėdi inkile. Duodu kiaušinio, įvairių žalumynų, šakelių. Viską keičiu į šviežų, naują maistą kiekvieną rytą.
Dabar lauksim kiaušinukų. Poruojas labai dažnai. Ta prasme ne tada kai pakabinom inkilą, bet visada.
Tikėkimės gausis jiems ten kažkas.
Pakabinom inkilą ketvirtadienį. Gyvenimas iškart pradėjo jame virti. Abu lenda, abu kažką tai krapšto, pjuvenas kapsto, na ir žinoma graužia inkilą.
Eli vis daugiau ir daugiau sėdi inkile. Duodu kiaušinio, įvairių žalumynų, šakelių. Viską keičiu į šviežų, naują maistą kiekvieną rytą.
Dabar lauksim kiaušinukų. Poruojas labai dažnai. Ta prasme ne tada kai pakabinom inkilą, bet visada.
Tikėkimės gausis jiems ten kažkas.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
siandien tvarkiau inkileli. tai paemiau sikarta i rankas visus pauksciukus is eiles. ir pasirodo, kad mano jauniausias, kuris galvojau, kad dar pukelius turi, pasirodo tikriausiai bus lutino, ir dar jis su raudonom akim.
tevai mano abu pilki, tik patele tokia siek tiek perline. na bet as tikrai nesitikejau, kad jauniklis gali lutino gautis. visada apie tokius svajojau, bet vis neiseidavo butent lutino isigyti.
o dabar turesiu. tfu tfu tfu per kairi pety, kad tik sekmingai uzaugtu
tevai mano abu pilki, tik patele tokia siek tiek perline. na bet as tikrai nesitikejau, kad jauniklis gali lutino gautis. visada apie tokius svajojau, bet vis neiseidavo butent lutino isigyti.
o dabar turesiu. tfu tfu tfu per kairi pety, kad tik sekmingai uzaugtu
- Kriss
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių