Papūgų dominavimas, rėkimas
Nežinau kaip kiti, asmeniškai aš barčiau ir dengčiau kokioms 5 minutėms. Jei atidengus apsiramins, girčiau. Ir niekada neduokit skanėstų už triukšmą bei išleidinėkit nes gaunasi, kad jus jas taip pagiriat už triukšmą
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Aš tai bandžiau "bausti", bet nelabai padėjo ir šiaip gaila man kažkaip buvo, tai paskui galvoju: nu ir rėk. Ir nebekreipiau dėmesio ir viskas, baigėsi rėkimai tikriausiai nebeįdomu pasidarė jam Tai dabar užrekia tik tada, kai telefonu kalbu
- zwaigzdelle
- Augintiniai:
Buvo ir pas mane įvairių atveju, kai papūgos imdavo rėkti, suprantu tave Saskija, juk pas mane taip pat dvi amazonės Bet kažkaip susitvarkiau, neberėkia dabar, na būna užplaukia, pradeda rėkti, kai manęs nėra kambary, o dar Bugis prisideda kaukimu, bet tik įeinu į kambarį-pabaru ir ramybė Jau kai nebežinojau kaip tvarkytis, nes daug ką buvau išbandžiusi, tai net ir gazdinti nebuvo gaila, taip įgrįzdavo, kad net kokią šlepetę į narvą paleisdavau rėkdama Čiuva ankščiau labai rėkdavo rytais, kai keisdavau maistą, nes paimdavau iš narvo indelius, nusinešdavau į virtuvę ir parešdavau jau pilnus maisto, tai ji labai jau rėkdavo, kai išeidavau, tai sugalvojau tiesiog kitaip maitinti: nusipirkau tokius pat indelius, ir dabar visad netikėtai atnešu pilnus maisto, o purvinus išnešu, tai net nesupranta, kada tas maistas keičiamas ir nustojo šūkauti rėkdavo rytais žiauriai, valgyt prašydami, tai jau dabar prieš pat miegą įdedu valgyti, kai jie jau miega, tai ryte atsikėlę randa visad pilnus indelius ir neberėkia valgyt prašydami Vakarop, kai visi namie, tv eina, triukšmo daugiau, tai ir jie įsilieja, bando perrėkti visus garsus ir žinoma vienas kitą, su tuo kovojau bardama ir dengdama 5 min, dabar tik užtenka subarti ir nutyla nakčiai jų niekad nedengiu, tik užuolaidas tam kambary uždarau, kad saulutės nesveikintu ir tyla Manau pirma reikia išsiaiškinti kodėl jie rėkia: ar nori būti paleisti, ar nori maisto, dėmesio, gal tuo metu triukšmo daugiau namie ir papūgos bando įsilieti... Pastebėk kuomet maždaug pradeda rėkti, ir prieš tai bandyk įdėti skanėstų, žaislų ar paleisti paskraidyti, bet tai turi padaryti dar iki pirmo garselio, kuomet visiškai ramūs, kad tūrėtų ką daryti, o jei visvien rėks bark ir uždenginėk 5 min., jei laisvėje pradeda rėkti, uždarinėk į narvą, taip pat trumpam, žinoma nepamiršk labai pagirti ir net ką skanaus duoti, jei nerėkia po uždengimo
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Senas, bet geras straipsnis apie tai, ką daryti, kad papūga nerėktų, dėmesio prašydama
http://goodbirdinc.blogspot.ie/2008/05/stop-you-parrot-from-screaming-for.html
http://goodbirdinc.blogspot.ie/2008/05/stop-you-parrot-from-screaming-for.html
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
kas gali but su mano papugom banguotukais ? jau 1 sav su virsum patele ji puola ir pesasi anksciau taip nebuvo.
- Margarita
Sveiki, o kaži ar papūgoms galima būtų įlašinti į vandenį šiek tiek valerijono lašų ? Gal padėtų nurimti šiek tiek?
-
sanrin - Pranešimai: 188
- Augintiniai:
Gal pradziai geriau butu issiaiskinti rekimo priezasti? Gal demesio mazai,gal per daug,gal hormonu audros,gal antros puses nori,o gal narvas ne toje vietoje stovi?
-
fubus - Pranešimai: 971
- Augintiniai:
-
sanrin - Pranešimai: 188
- Augintiniai:
Gali ir padėti - radau info, kad parduoda vaistus iš žolelių, kurie yra raminamojo poveikio ir sudėtyje yra valerjono šaknies ekstrakto. Štai čia: http://www.mysafebirdstore.com/HERBAL_EXTRACTS-Relaxation_Calming_Formula_Herbal_Extract_2_oz.html
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Grįžti į Jaukinimas ir dresūra
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių