Nimfų veisimas
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Turim jau du kiaušinukus! Tėvukai labai rūpestingi, labai saugo tiek inkilą, tiek narvą. Prie narvo negalima net prieit, Lu puola kaip širšiukais. Keist lesalą ir kitą išeina tik vėlai vakare, kai jau uždengti būna. Na kolkas tiek naujienų iš mūsų šeiminyško gyvenimo!
-
- Augintiniai:
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Kikimara, sveikinimai. O dėl tikrinimo, tai geriau nelysk prie jų. Paukščiai peri pirmą kartą, išgasdinsi, gali palikti inkilą. O ir koks Tau skirtumas apvaisintas/neapvaisintas, juk nieko nepakeisi. Perėjimo laiku paukščiams ramybės reikia. Tu užsiimk savo reikalais, o jie tegu sau ir toliau žaidžia šeimą .
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Tai taip, taip. Galvojau žiūrėt ar ne, bet dabar ir pagalvojau - tegul sau daro kaip reikia. Tai, kad čia nebežaidimas jau.
-
- Augintiniai:
SVEIKI, RASIAU KAI MIRE MANO NIMFOS PATINELIS, TAI BUVO PRIES SAVAITE, O VAKAR PATELE PADEJO KIAUSINELI.SkAICIAU APIE NIMFU VEISIMA, BET NERADAU MAN RUPIMU KLAUSIMU:
1.AR GALIMA TIKETIS KAD TIE KIAUSINELIAI APVAISINTI?
2.JI PADEJO KIAUSINELI ANT NARVO DUGNO.jEI AS PADECIAU JAI DEZUTE SU PJUVENOMIS PERETI?NES NETURIME INKILELIO
1.AR GALIMA TIKETIS KAD TIE KIAUSINELIAI APVAISINTI?
2.JI PADEJO KIAUSINELI ANT NARVO DUGNO.jEI AS PADECIAU JAI DEZUTE SU PJUVENOMIS PERETI?NES NETURIME INKILELIO
- kristekisa
- Augintiniai:
Kiaušiniai gali būti apvaisinti, jeigu tavo paukščiai paskutiniu metu poravosi. Nimfos kiaušinius peri pasikeisdamos, t.y., vienas iš poros - dieną, o kitas - naktį. O čia patelė viena liko, nusilpti labai gali, be to, kai kurios gali net neiti lesti, laukdamos, kol jas partneris pakeis. Ir užauginti vienai vaikus bus sunku, jeigu jau išsiris. Aš tai neduočiau perėti, rizikinga labai, ir paukščiui, ir sau vargo prisidarysi. Galima inkubatoriuje bandyti perinti, bet ir vėl, nuo pirmos dienos paukščiukus auginti labai sunku, ir reikia būti namuose, nes visai mažiukus maitinti reikia kas dvi valandas. Ar kiaušiniai apvaisinti, pasimatys praėjus 5-6 dienoms nuo perinimo pradžios, bet aš tau patariu nieko nedaryti, išmesk tą kiaušinį ir tiek. Ir dėžutę išimk.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių