Sutinusios, žvynuotos kanarėlės kojytės
17 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
aciukas, pameginsiu. ka tik kalbejau su paukstininku is kurio pirkau ta treciaji pauksteli. jis rekomendavo Baycox. tai berods yra antibiotikas, bandysiu kreiptis i vietini veterinara, kad israsytu.
- jautiena
- Augintiniai:
sergam toliau... patele dagile jau pora dienu pasiputus sedi, patinelis dar dar kruta ir dainuoja siek tiek, bet kanarele ypac liudna.
buvau siandien pas ta paukstininka, prirase gydyma: maitint tik seklom, jokiu darzoviu, kiausinmaisciu ir gavau tirpalo su kazkokiais vaistais (neivardino, bet sake Baycox analogas), tai situ girdyt 5 dienas.
sedi dabar narve uzdaryti ant sausu kruopu ir to birzgalo, nors siandien dar kiaupieniu ir obuoliu prisproge, tai gert neina. labai tikiuosi, kad pades.
beje, paukstininkas sake kanareles jau 10metu veisia ir kiausinmaistis yra tik kai turi vaikuciu, o siaip tik labai ypatingom progom, i dvi savaites max 1 karta. zalesius taip pat ribot, nes pririjus salotu paskui pilve vietos seklom nelieka, o zalesiuose nedaug kaloriju ir siaip maistiniu medziagu mazai. vienu zodziu, jis kietai saviskius prispaudes kruopas lest, bandysiu ir as saviskius ant sauso maisto palaikyt. gal pades.
buvau siandien pas ta paukstininka, prirase gydyma: maitint tik seklom, jokiu darzoviu, kiausinmaisciu ir gavau tirpalo su kazkokiais vaistais (neivardino, bet sake Baycox analogas), tai situ girdyt 5 dienas.
sedi dabar narve uzdaryti ant sausu kruopu ir to birzgalo, nors siandien dar kiaupieniu ir obuoliu prisproge, tai gert neina. labai tikiuosi, kad pades.
beje, paukstininkas sake kanareles jau 10metu veisia ir kiausinmaistis yra tik kai turi vaikuciu, o siaip tik labai ypatingom progom, i dvi savaites max 1 karta. zalesius taip pat ribot, nes pririjus salotu paskui pilve vietos seklom nelieka, o zalesiuose nedaug kaloriju ir siaip maistiniu medziagu mazai. vienu zodziu, jis kietai saviskius prispaudes kruopas lest, bandysiu ir as saviskius ant sauso maisto palaikyt. gal pades.
Paskutinį kartą redagavo jautiena 2013.06.02 20:27. Iš viso redaguota 1 kartą.
- jautiena
- Augintiniai:
- jautiena
- Augintiniai:
Tesiam ligu istorija...
Patelem nuo vaistu lyg ir pagerejo, nes daugiau ant dvieju kojyciu sokineja ir tupi. O dagilis patinelis nesitaiso ir dabar isigudrino taip sedet, kad svori nuo kojyciu nuimt:
kojytes zvynuotos ir kraujagysles issiplete, ryskios, gerai matosi sitoj foto:
lupasi, trukineja tie zvynai, nenuostabu, kad skauda nagus bijau kirpt, nes atrodo, kad ta vena eina iki pat galo nagucio
Patelem nuo vaistu lyg ir pagerejo, nes daugiau ant dvieju kojyciu sokineja ir tupi. O dagilis patinelis nesitaiso ir dabar isigudrino taip sedet, kad svori nuo kojyciu nuimt:
kojytes zvynuotos ir kraujagysles issiplete, ryskios, gerai matosi sitoj foto:
lupasi, trukineja tie zvynai, nenuostabu, kad skauda nagus bijau kirpt, nes atrodo, kad ta vena eina iki pat galo nagucio
- jautiena
- Augintiniai:
-
Cypliukas123 - Pranešimai: 43
- Augintiniai:
Sveiki, mano kanarėlės kojytės atrodo taip pat, bandau viskuo tepliot, bet nepadeda. Gal kažkas žino kaip padėt?
- Jaanina
- Augintiniai:
Kaip padėti, deja, nežinau Neteko man su tuo susidurti. Tik netikiu, kad čia nuo žalėsių ar kiaušinmaisčio. Ir aplamai, man pasirodė keistos Jūsų veto rekomendacijos. Mano paukščiai kiaušinmaisčio turi pastoviai. Retkarčiais paknibinėja, o daugiau lesa tada, kai turi jauniklių ar ruošiasi dėti kiaušinius.
Bet jeigu taip atsitiko ne vienam jūsų paukščiukui, o keliems, tai gal čia kažkas užkrečiamo Kai erkutės užpuola, tada ant kojų atsiranda tie žvynai. Paskaitykite papūgų sveikatos skyrelyje. Gal ten pavyks rasti atsakymą ar gauti patarimą.
Bet jeigu taip atsitiko ne vienam jūsų paukščiukui, o keliems, tai gal čia kažkas užkrečiamo Kai erkutės užpuola, tada ant kojų atsiranda tie žvynai. Paskaitykite papūgų sveikatos skyrelyje. Gal ten pavyks rasti atsakymą ar gauti patarimą.
- Plunksna
- Augintiniai:
17 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių