Maisto užsakymas iš Scarlett, UK
Reikia. Daiginukų reikia, gal dar ko nors. Bet mažai čia reiškiuosi, nedrąsu ir prašyti.Nedraugauju su anglų kalba, nelabai žinau ir kur ko ieškoti. Nusiperkam savo miestuke Versele laga Prestige, pasidaiginam grūdų, pasirenkam varpų ir gyvenam.
-
juurate - Pranešimai: 787
- Augintiniai:
Nu jau, lentelė tikrai nesudėtinga, tik man sunkiai sekėsi ją išsisaugoti: atsidariau tavo įkeltą letelę, užpyldžiau, norėjau išsisaugoti, bet neleido, kažkokią vis lentelę išmeta, tuomet pirma išsaugojau tuščią, paskiau jau savo išsaugotą pyldžiau ir tuomet jau leido išsaugoti ką užpyldžiau... tai kol sugalvojau, bet kai žmogui reikia, tai įmanoma sugalvoti arba pasiklausti forumiečių
P.S. jei kas neužsisako prekių tik dėl to, kad nesiseka lentelę užpyldyti, rašykite a.ž., mielai padėsiu, o tai tikrai jau granulių reikia
P.S. jei kas neužsisako prekių tik dėl to, kad nesiseka lentelę užpyldyti, rašykite a.ž., mielai padėsiu, o tai tikrai jau granulių reikia
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Lentelę pirmiausia reiktų išsisaugoti pas save kompiuteryje, tada ją pildyti, išsaugoti ir pranešime prikabinti kaip kad nuotraukas prikabinat.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
man ir nieko nesigavo.5val vargau kol supyldziau.Surasau prekes pavadinima,kieki, kaina,bendra suma rasau ir viskas dingsta.Uzsiknisau.Kol sunus issaugojo kompe.Ikelt i foruma nemoku,o jis dirba iki 24val.,tai nepriprasau
-
fubus - Pranešimai: 971
- Augintiniai:
- Prikabinti failai
-
- Pageidavimu sarasas - fubus.xls
- (21 KiB) Atsisiųsta 57 kartus(ų)
-
- Augintiniai:
ErikaE.Aciukas.Nusiunciau paketimus i A.Z.parasyk ar gavai,nes rodo,kad siunciamos.taip jau 3zin.Nesuprantu,kodel.Jei negausi,tai i tema parasysiu
-
- Augintiniai:
Pakeistas ir patvirtintas fubus užsakymas:
Ausrele, peržiūrėk mano ir fubus užsakymą, kiekiai nemaži, nežinau kiek ten reikia, kad būtų svorio, bet gal užtenka ir mūsų abiejų užsakymo tuomet pervesim tau pinigėlius ir prašysime užsakyti
- Pageidavimu sarasas - fubus.xls
- (21 KiB) Atsisiųsta 61 kartus(ų)
Ausrele, peržiūrėk mano ir fubus užsakymą, kiekiai nemaži, nežinau kiek ten reikia, kad būtų svorio, bet gal užtenka ir mūsų abiejų užsakymo tuomet pervesim tau pinigėlius ir prašysime užsakyti
-
- Augintiniai:
Labai noriu transportavimo narvo kur 34svarai,bet jau men rodo,kad nera.Kaip cia padarius? suzinoti,gal svet. nepakeista? kada bus? Ausrele,kaip?
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių