Kakadu - Cacatuinae pošeimis
Pagyvinam temą
Iš miegų...
Na ir trumpas video kaip mes atrodom iš arčiau
http://www.youtube.com/watch?v=iOydKJHvW-k&feature=youtu.be
Iš miegų...
Na ir trumpas video kaip mes atrodom iš arčiau
http://www.youtube.com/watch?v=iOydKJHvW-k&feature=youtu.be
-
blogiukeeee - Pranešimai: 327
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
fubus - Pranešimai: 971
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
bet nelabai gerai, kad nieko nepasakojate kaip gi sekasi jaukintis, ar pasistumėjote kiek į priekį? ar ji dažnai būna laisvėje, negriaužia tapetų, baldų...? daug skraido? ar labai mėgsta parėkauti? ir šiaip man labai įdomu, koks charakteris tokių kakadulių
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Labai atsiprašome... Na iš ties matosi jog ji nebuvo jaukinta. Iš pat pradžių bijodavo kai pradėdavau kalbinti, prieiti prie narvo (kuodas kuo ryškiausiai pakeltas, pasišiaušusi), plunksnos labiau nušiurusios, bijodavo paimt riešutą ir saulėgrąžą laikant pirštuose. Šiuo metu lipa ant pagaliuko pagal pasakyta komandą LIPK, kramto duris, spintą. Kai pradeda šūkauti tai kartais net ausyse suzvimbia , ima riešutą, saulėgrąžas kai pasiūlau. Bando mane pergudrauti, bet jai nepavyksta, nes aš perprantu tokias gražuoles kaip ji... Plunksnos pagražėjusios, galiu su pirštu vos ne snapuką paliesti. Laisvėje gyvena, t.y. būna visada atidarytas narvas. Pavydi. Būtent mano mažąjam nimfiukui kai su juo pabendrauju. Bet iki šiol nenori duot pasiglostinėt, atrodo lyg jai tai nepriimtinas dalykas. Na dirbu, kantrybės turiu ir tikiuosi iki kitų metų pavyks ją dar labiau prisijaukint. Štai tokios naujienos. Beje, skraidymo metu ji mėgsta parėkaut. Atsitūpus ant latkelės, megėja parodyt savo visas kalbėjimo žinias. Mėgsta kaip ant spintos būna, pašoktelt lyg per barjeriuką.
-
- Augintiniai:
zino savo verte sita grazuole kuoduotoji bet nieko persilauz ir ji, atsibos vienai be nuotykiu sedet tada leisis su seimininke i kalbas
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
Tai jau dabar po truputį leidžiasi į kalbas. Ne tokia baikšti. Visai mėgsta būti pakalbinama. Iš tiesų džiaugiuosi jog nusipirkau kakadu, nes tai mano svajonė kelerius metus. Buvo minčių apie pardavimą, bet tik akimirką... Ta akimirka greit praėjo ir vėl grįžo į savas vežias... Negaliu iki šiol ja atsigrožėti. Mėgsta paisterikuot jei kas nors jai nepatinka. Na, bet aš siekiu savo tikslo jog ji būtų pas mane prijaukinta.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 0 svečių