Akių ligos (patinimas, paraudimas ir kt.)
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Sveiki, sveinsenui dar nepraeina akies paraudimas/patinimas. Bandžiau akį purkšti su sidabro koloidu, tai nepadėjo iki šiol. Šiandien nupirkau Gentamicin lašiukus akim, gal jie padės. O gal kas žinot spec. kokią priemonę atsitikus tokiai bėdai?
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
sveiki turiu banguotaja papugele kuriai akyte pradejo puliuoti bet ji valgo cirskia ir taip judri kaip mes ja nusipirkom po savaites kqazkur pradejo nezymiai puliuoti siandien visa akyte lyg pluksneliu aplink aki nebutu ir akyte uzmerkta o kita visiskai sveika ka pasiulytumete daryti jei ka galiu ikelti ir foto
- Dar3kas
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Ramunėlių arbata praplauti (taip kelias dienas daryti), ir dar gerai paraleliai akytes plauti praskiestomis alijošiaus sultimis.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Sveikuciaai, ka daryt mano Arbuzo viena akyte primerkta visada o kita normali ir tos akys labai blizga ?
- Margarita
NU va jau kelios savaites kaip mano Arbuzas laikosi tiesiog puikiai visos ligos praejo. Bet man dabar kilo toks klausimas ar normalu kad pas mano Nimfos patineli kai ziuri is nugaros puses jo akytes atrodo labai issprogusios kaip visnaites ? o pas patele taip neissprogusios. Ar tai normalu ?
- Margarita
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių