Banguotukų veisimas
Bet tarpusavyje to pačio lizdo paukščiai veistis negali! Tiksliau - gali, jei gyvens visi kartu, bet to neturi būti leidžiama. Todėl prieauglį vis tik reiktų parduoti, jei toks bus.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
mano patelei jau yra metai su biskiu, ir kabo inkilas jinai nori poruotis, ir bando lipt ant patino, o tas bega ar gali but taip kad jis dar nelabai suvokia ka reik daryt ?
- Margarita
15 metės irgi būna nori poruotis, bet.. Juk visi suprantame, kad dar per anksti . Per jauna jūsų metinukė. Aš dar kokį pusmetį neporuočiau. Beje, patelės būna dominuoja, užlipdamos ant patino o iš šalies tai atrodo kaip lytinis aktas . Mano patarimas būtu nukabinti inkilą ir lukterti
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Nuemiau jau inkila pries kelias dienas o patale vistiek taip elgesi, bet ji elgesi dar ir pries inkilo pakabinima lygiai taip pat
- Margarita
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Laba diena visiems
Čia problema dėl kiaušinio aš turiu tris banguotukus
1.patele Snaige 2.patinas Žaliukas 3.(veisles nežinome) Žaliuke. Taigi mes pastebėjome jog Snaigės pilvukas prie užpakaliuko skylutės yra toks kiaušinelis (ta prasme tokio dydžio išsipūtęs jog atrodo lyg kiaušinis) ar ji tikrai perės ar tai kiaušinis? čia pirmas klausimas. Antras klausimas jeigu tai kiaušinis tai kam reikia pasiruošti,kaip pasiruošti. Aš įdėjau inkilą specialiai banguotom papūgom perėjimui ir į vidų įdejau truputį šieno pasakykite ar gerai pasiruošiau papūgos perėjimui?. (Iš anksto dekoju už atsakymus)
Čia problema dėl kiaušinio aš turiu tris banguotukus
1.patele Snaige 2.patinas Žaliukas 3.(veisles nežinome) Žaliuke. Taigi mes pastebėjome jog Snaigės pilvukas prie užpakaliuko skylutės yra toks kiaušinelis (ta prasme tokio dydžio išsipūtęs jog atrodo lyg kiaušinis) ar ji tikrai perės ar tai kiaušinis? čia pirmas klausimas. Antras klausimas jeigu tai kiaušinis tai kam reikia pasiruošti,kaip pasiruošti. Aš įdėjau inkilą specialiai banguotom papūgom perėjimui ir į vidų įdejau truputį šieno pasakykite ar gerai pasiruošiau papūgos perėjimui?. (Iš anksto dekoju už atsakymus)
- migle9
- Augintiniai:
- migle9
- Augintiniai:
- migle9
- Augintiniai:
- migle9
- Augintiniai:
- Rytis139
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių