[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Banguotukų veisimas
logo

Banguotukų veisimas

Auginam jauniklius :)

Standartinė Ausrele » 2013.05.16 20:22

Bet tarpusavyje to pačio lizdo paukščiai veistis negali! Tiksliau - gali, jei gyvens visi kartu, bet to neturi būti leidžiama. Todėl prieauglį vis tik reiktų parduoti, jei toks bus. :yes4:
Vartotojo avataras
Ausrele

Augintiniai:

Standartinė Margarita » 2013.06.25 07:57

mano patelei jau yra metai su biskiu, ir kabo inkilas jinai nori poruotis, ir bando lipt ant patino, o tas bega ar gali but taip kad jis dar nelabai suvokia ka reik daryt ? :):
Margarita

Standartinė Rodnega » 2013.06.25 20:00

15 metės irgi būna nori poruotis, bet.. Juk visi suprantame, kad dar per anksti . Per jauna jūsų metinukė. Aš dar kokį pusmetį neporuočiau. Beje, patelės būna dominuoja, užlipdamos ant patino o iš šalies tai atrodo kaip lytinis aktas . Mano patarimas būtu nukabinti inkilą ir lukterti
Vartotojo avataras
Rodnega

Augintiniai:

Standartinė Margarita » 2013.06.29 17:26

Nuemiau jau inkila pries kelias dienas o patale vistiek taip elgesi, bet ji elgesi dar ir pries inkilo pakabinima lygiai taip pat :)
Margarita

Standartinė Rodnega » 2013.06.29 18:17

Inkilas dominavimui įtakos nedaro
Vartotojo avataras
Rodnega

Augintiniai:

Standartinė migle9 » 2013.09.23 17:45

Laba diena visiems
Čia problema dėl kiaušinio aš turiu tris banguotukus
1.patele Snaige 2.patinas Žaliukas 3.(veisles nežinome) Žaliuke. Taigi mes pastebėjome jog Snaigės pilvukas prie užpakaliuko skylutės yra toks kiaušinelis (ta prasme tokio dydžio išsipūtęs jog atrodo lyg kiaušinis) ar ji tikrai perės ar tai kiaušinis? čia pirmas klausimas. Antras klausimas jeigu tai kiaušinis tai kam reikia pasiruošti,kaip pasiruošti. Aš įdėjau inkilą specialiai banguotom papūgom perėjimui ir į vidų įdejau truputį šieno pasakykite ar gerai pasiruošiau papūgos perėjimui?. (Iš anksto dekoju už atsakymus)
migle9

Augintiniai:

Standartinė migle9 » 2013.09.23 18:02

Vieną padėjo bet sutūko nes nukrito nelenda į inkilą ji ką daryti
Prikabinti failai
image.jpg
Inkilas
image.jpg
Inkilas
Dabar pastebejau vieną kiaušinį bet sutrūkęs nukrito patelė snaigute nelenda į inkilą
image.jpg
migle9

Augintiniai:

Standartinė migle9 » 2013.09.23 18:06

Štai ir patelė
Prikabinti failai
image.jpg
Štai pilvas ir ji pati
image.jpg
migle9

Augintiniai:

Standartinė migle9 » 2013.09.23 18:07

Beto aš per ipadą fotkinu tai paspauskite ant nuotraukų bus vaizdas normaliai
migle9

Augintiniai:

Standartinė Rytis139 » 2013.09.23 18:10

Kai norės pati ir įlis į tą inkila, nenorėk, kad tik įdėjai ir jau inkile būtų. :):
Rytis139

Augintiniai:

Grįžti į Veisimas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis

Kalendorius