Kambarinės gėlės
Radau štai kokią Callisia. Bet čia ne Callisia repens(buvo kalbėta kad ji tinka paukščiams), o turtle.
Ar tinka kažin mano gėlytė papūgoms?
Va, radau, lyg ir tinka: "We have the Nibble Fruit (turtle plant) for various types of birds, rodents and reptiles; its Latin name is Callisia Turtle. The idea is to feed your pet small quantities. Just snipping off a few stems will suffice for your pet. Nibble Fruit is suited for guinea pigs, rabbits, hamsters, chinchillas, cockatiels, canaries, parrots, lovebirds, turtles, bearded dragons, lizards, iguanas and chameleons." (iš http://www.takeawaytrends.com/idee.php)
Radau Karoliniškių Maximoje..Dar yra.
Ar tinka kažin mano gėlytė papūgoms?
Va, radau, lyg ir tinka: "We have the Nibble Fruit (turtle plant) for various types of birds, rodents and reptiles; its Latin name is Callisia Turtle. The idea is to feed your pet small quantities. Just snipping off a few stems will suffice for your pet. Nibble Fruit is suited for guinea pigs, rabbits, hamsters, chinchillas, cockatiels, canaries, parrots, lovebirds, turtles, bearded dragons, lizards, iguanas and chameleons." (iš http://www.takeawaytrends.com/idee.php)
Radau Karoliniškių Maximoje..Dar yra.
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Pas mane tai ateina ir patys palesa, kai nori. Bet paukščiai tai ne graužikai kokie, jie daugiau numėto, negu sulesa. Šiaip nuskinant ir duodant po truputį, tai ir ekonomiškiau išeis.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Neradau per paieska, perverst visu puslapiu deja nelabai turiu laiko dabar, gal kazkas siap zino? neisivaizduoju kaip angliskai vadinas sita gele. Ar nenuodingas papugoms Jeronimas?
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Vikute,kada nors pavasari uzplencuok man Jaronimo Seniau esu auginusi,bet paskui kazkur dingo,net neatsimenu kur ,o man jis visai nieko ir kvapas patinka,ir muses isbaido
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių