Šunys
Vygintai, tik tada šunį reikia turėti ne tokį kaip pas mane... O tai tokius žmonės pamatę dažniausiai šypsosi ir net nedvejodami niurkyti eina Kas mane po truputi jau dabar erzinti ima, nes šuo paskui ir tikisi, kad kiekvienas praeivis jį paglostys ir tik ir laukia... Tai į lauką nešiausi mėgstamą žaisliuką, kad nukreipti dėmesį ir liautis žvalgytis į visus iš eilės... O tai vargšas net reikaliukus darydamas pamiršdavo, ko čia tupėjo
- Blondi
- Augintiniai:
Pas mano kelių pažįstamų yra auksiukai, tai jie ir suaugę tokie Ne veltui sakoma, kad viena draugiškiausių veislių Bet mane tai visada žavėjo ir tai tikrai viena mylimiausių mano veislių... Antroje vietoje Landšyrai...
Beje turiu tokį gal būt baisiai keistą klausimą: ar visų maži šuniukai buvo tokie žiopliukai ir vis su galvą kur nors atsitrenkdavo? O tai mes iš pradžių juokėmės iš jo nerangumo, o dabar man kažkaip ir neramu darosi, nes kartais vien į jį pasižiūrėjus atrodo oi kaip skaudėti turėjo, o jis toliau siunta kol dar atsitrenkia... draugas jau juokiasi, kad kokia šeimininkė, toks ir šuo ( čia dėl to, kad man teko turėti daug smegenų sutrikimų, kai buvau 15-17 metų, vis kur nors sugebėdavau atsitrenkti, ar nukristi nevykusiai, tėtis net juokėsi, kad man šalmo reikia visą parą )...
Beje turiu tokį gal būt baisiai keistą klausimą: ar visų maži šuniukai buvo tokie žiopliukai ir vis su galvą kur nors atsitrenkdavo? O tai mes iš pradžių juokėmės iš jo nerangumo, o dabar man kažkaip ir neramu darosi, nes kartais vien į jį pasižiūrėjus atrodo oi kaip skaudėti turėjo, o jis toliau siunta kol dar atsitrenkia... draugas jau juokiasi, kad kokia šeimininkė, toks ir šuo ( čia dėl to, kad man teko turėti daug smegenų sutrikimų, kai buvau 15-17 metų, vis kur nors sugebėdavau atsitrenkti, ar nukristi nevykusiai, tėtis net juokėsi, kad man šalmo reikia visą parą )...
- Blondi
- Augintiniai:
Bent jau mano Dora tai irgi sugeba atsitrenkt, ir galvą yra stiprokai trenkus į suoliuką lauke bebėgiodama, nežiūri kažkaip,kai įsijaučia šėlt, bet baigėsi laimingai. Yra yra, net ir dabar būna....
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Niu tada man ramiau, kad čia viskas normaliai čia... O tai galvojau maniškiui su koordinacija gal blogai
- Blondi
- Augintiniai:
Dauguma mažiukų būna tokie nerangūs.. O kai kurie nepasikeičia net kai užauga. Matyt, tikrai į šeimininkus būna panašūs...
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Aš atsimenu kai puseserė buvo atvežus parodyti savo bokserį, tai iki ašarų prisijuokiau. Kojos ilgos, sunku valdyti jam buvo, tai bėgant greitai jam kojos susipainiodavo. Vargšas žiopliukas buvo, bet išaugo iš tos kojų painiavos.
-
Maksas1 - Pranešimai: 130
- Augintiniai:
Mūsiškis būna įsibėgėja, o ant posūkio nudrimba ant šono, o kojos toliau bėga
Aplamai labai įdomu stebėti jį, visada nuotaika pasitaiso
Šiandien pirmą kartą liko vienas maždaug 4 valandom, gal net šiek tiek ilgiau, tai viskas tvarkingai, tik kampe ant palutes vieną kartą pasisino (nes dar nenulaiko tiek ilgai dienos metu), tik naktį 7 val nieko nedaro... Jokių daiktų neėmė, į lovą net nelipo, nes būtume pastebėję, kad palikti daiktai išvartyti.... Tai džiaugėmės, koks geras berniukas Tik va labai įdomu triukšmavo ar ne.....
Aplamai labai įdomu stebėti jį, visada nuotaika pasitaiso
Šiandien pirmą kartą liko vienas maždaug 4 valandom, gal net šiek tiek ilgiau, tai viskas tvarkingai, tik kampe ant palutes vieną kartą pasisino (nes dar nenulaiko tiek ilgai dienos metu), tik naktį 7 val nieko nedaro... Jokių daiktų neėmė, į lovą net nelipo, nes būtume pastebėję, kad palikti daiktai išvartyti.... Tai džiaugėmės, koks geras berniukas Tik va labai įdomu triukšmavo ar ne.....
- Blondi
- Augintiniai:
Blondi,galima palikti įrašą ausinuko arba filmavimo rėžimą fotoaparate ar kur. Mūsų tai tyliai būna,kai priprato maža,kad abu į darbus,ir nėra,apsiprato. Dabar,kai situacija pasikeitė, tai jau pastoviai su šeimininkais:)
Šian bravissimo buvome, šampūną įsigijome natūralų, petnešėles,žaisliuką,kurį per minutę perdrėskė,reiks siūt.. su visais taip, jai minkšti patinka,tai visiem vidurius išdrąsko...tai vis susiūvu vėl.
Beje,šian labai sunerimom,ogi parduotuvės pardavėja sako,kad mūsų dešnioji priekinė lapcė pakrypus labiau, sako gal sanariuką jai skauda,nes visad galvojam,kad cypauja iš nekantrumo,nes be galo judrus šuva... tada pamaigiau namie leteną,necypia,nieko,lyg neskauda, bet jei skaudėtų jai sanarį,tai gal ir namie cypautų,o namie beveik necypauja.. Reiks nuvešt,kad Darius apžiūrėtų... Plius nagų neduoda man nukarpyt,išsisukinėja kaip tik moka,net juokas vos ne pro ašaras:)
Beje šampūnas patiko,natūrali sudėtis,sertifikuotas,jav gaminta, kvepia svelniai,koncentruotas,putoja,rašo,jei oda sudirgusi,ramina.
Šian bravissimo buvome, šampūną įsigijome natūralų, petnešėles,žaisliuką,kurį per minutę perdrėskė,reiks siūt.. su visais taip, jai minkšti patinka,tai visiem vidurius išdrąsko...tai vis susiūvu vėl.
Beje,šian labai sunerimom,ogi parduotuvės pardavėja sako,kad mūsų dešnioji priekinė lapcė pakrypus labiau, sako gal sanariuką jai skauda,nes visad galvojam,kad cypauja iš nekantrumo,nes be galo judrus šuva... tada pamaigiau namie leteną,necypia,nieko,lyg neskauda, bet jei skaudėtų jai sanarį,tai gal ir namie cypautų,o namie beveik necypauja.. Reiks nuvešt,kad Darius apžiūrėtų... Plius nagų neduoda man nukarpyt,išsisukinėja kaip tik moka,net juokas vos ne pro ašaras:)
Beje šampūnas patiko,natūrali sudėtis,sertifikuotas,jav gaminta, kvepia svelniai,koncentruotas,putoja,rašo,jei oda sudirgusi,ramina.
- Prikabinti failai
-
- Šampūnas
- 1170_487607131280467_2082170021_n.jpeg (26 KiB) Peržiūrėta 858 kartus(ų)
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Mūsiškis irgi mėgsta pliušinius, tik vienus mėgsta tampyti, o šimtakojį kartais galvą pagraužia, o šiaip labai mėgsta galvą ant jo pasidėti kaip ant pagalvės ir miegoti Ryt pažadu nuotraukas įkelti, tai parodysiu
Aš jam tarp kitko pliušinius nuperku dėvėtų rūbų parduotuvėse ir išskalbiu ant 90 laipsnių (dėl viso pykto), tai visokių fainų radau, gražių po litą (ir didesnių, ir mažesnių), kelis net sau pasilikau, nes baisiai gražus, lyg nauji Labai mėgstu pliušinius, visą kolekciją turiu ir vis dar negaliu ramiai praeiti parduotuvėse per tą skyrių
Aš jam tarp kitko pliušinius nuperku dėvėtų rūbų parduotuvėse ir išskalbiu ant 90 laipsnių (dėl viso pykto), tai visokių fainų radau, gražių po litą (ir didesnių, ir mažesnių), kelis net sau pasilikau, nes baisiai gražus, lyg nauji Labai mėgstu pliušinius, visą kolekciją turiu ir vis dar negaliu ramiai praeiti parduotuvėse per tą skyrių
- Blondi
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 30 svečių