Kalendorius 2014
oo man patiktu kaip koliažas..
netgi viršelis patiko labai.
man pasiūlytame per daug ten laisvo fono margo yra.
netgi viršelis patiko labai.
man pasiūlytame per daug ten laisvo fono margo yra.
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
aš taip pat norėčiau ir man labai patiko mintis apie mišrių rūšių papūgas vieame mėnesyje, nes išties į vieos rūšies papūgas visą mėn. žiūrėti kartais pabosta, o ir kuo daugiau nuotraukų tuo geriau
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Labai jau nekonkrečiai čia jūs... Reikia tikslios datos, iki kada siųsti foto. Kikimara, primink ir savo el. paštą, į kurį foto reikia siųsti. Juk jei bus daugiau foto - reikės balsavimo!
O kas dėl pačio maketo - man tai netrukdo tų pačių paukščiukų buvimas viename mėnesyje. Žinoma, gali būti ir skirtingi, tačiau reiktų atsižvelgti ir į "gabaritų" skirtumą. Jei bus ariukas kartu su banguotukų viename - kaži, ar žiūrėsis... Nors.. Gal kaip tik bus labai smagi kompozicija.
O kas dėl pačio maketo - man tai netrukdo tų pačių paukščiukų buvimas viename mėnesyje. Žinoma, gali būti ir skirtingi, tačiau reiktų atsižvelgti ir į "gabaritų" skirtumą. Jei bus ariukas kartu su banguotukų viename - kaži, ar žiūrėsis... Nors.. Gal kaip tik bus labai smagi kompozicija.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Tai mes darom 2014 m. kalendorių ar nedarom?
Jei pirmasis variantas - tada siūlau nustatyti šią galutinę foto siuntimo datą - iki lapkričio 3 d. Ką manot? Užteks laiko?
Jei pirmasis variantas - tada siūlau nustatyti šią galutinę foto siuntimo datą - iki lapkričio 3 d. Ką manot? Užteks laiko?
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Pasakysiu kas man patiko siu metu kalendoriuje labiausiai-tai kad pagal sezona buvo sudeti pauksciai su uogomis, tarkim braskiu sezonu su braske snape, poto rugseji sermuksniai labai gerai ziurejosi, kadangi ju sezonas. Aplamai vasara ir rugsejis labai gerai pagal sezona buvo nutaikyti, malonu ziuret. Tik va spalis dabar toks nieko nesakantis. Bet siap noriu pasakyt man labai patiko kai menesiu nuotraukuose ar apiforminime kazkas atspindi butent to menesio nuotaikas Nuotrauku matomai nesiusiu, bet jei kalendorius bus, tikrai 1 prigriebsiu
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių