Šunys
Aha,ir aš ten gerų esu pirkus,net irgi sau pasilikus keletą gražesnių ir naujesnių:) bet Dorai patinka parduotuviniai,nes cypsiukai įtaisyti kojytėse žaisliuko,tik brangoki jie...daug nepripirksi...
Lauksiu nuotraukyčių gražaus balto(dabar) meškiuko.
Lauksiu nuotraukyčių gražaus balto(dabar) meškiuko.
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Ebay yra siųstis tu pipsiukų šimtais ir nekainuoja nei 10 lt.... Mūsų giminaitė savo šuniui praardo tuos pliušinius, įkiša tuos pipsiukus ir užsiuva... Ir šuniui gerai ir jai gerai, nes turi 2 šunis: vienas retriverio dydžio, kitas vos vos mažesnis, tai greitai sudoroja... Sako, jei pirktų tuos šuniškus pliušinius, būtų bankrotas momentaliai Manasis kol kas saviškių nesudrasko į vieną irgi esu pipsiuką įsiuvus, tai džiaugiosi, kad ir pigiai ir ilgai kol kas, žiūrėsim kaip bus vėliau...
- Blondi
- Augintiniai:
Nu va, žinosiu Nes pas mane gana greit žaislam žarnas paleidžia. Su guminiais ne taip va mėgsta žaist... čia dar nuotraukyčių iš vasaros, kelionės prie jūros, giruliai:) pirmą kartą prie jūros.. buvo kiek nejauku,lojimo buvo,paskui apsipratom, bangose braidė
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Jovita, labai gražios nuotraukos prie jūros...
O aš pažadėjau nuotraukų ir dingau Taip jau nutiko, kad laiko visai neturėjau, bet tuoj pasitaisysiu ir įkelsiu ką turiu normalesnio (kur iš kadro nedingęs šuniukas, kaip dažniausiai būna, ir neišplaukęs)...
Beje augam, naglėjam, ryt valgysim tabletę nuo kirminų, o už savaitės gausim trečiąjį skiepą, taigi visai greitai pradėsim lauke ne tik reikaliukus daryt, o ir normaliai socializuotis, važiuosim šuniuką su jūros smėliuku supažindinti, po parką pasivaikščioti ir pan....
Taigi mūsų miego ypatumai:
Maudomės:
Tiesiog pasirodom:
Čia šeimininkė užsimanė bučiuotis prieš fotoaparatą:
Aišku ji buvo pamokyta, kad taip negalima:
O čia tiesiog man miela:
Beje mes jau mokame komandas "pas mane", "negalima" ir "būni čia" (jas vykdome ir prie įvairių dirgiklių), taip pat mokame "sėdėti", "gulėti" (tačiau jas dar kartais ir nelabai norime įvykdyti, nes tik užvakar pradėjome mokytis)... Tai toliau viską kartojamės vis ir pradedame mokytis "šalia"... Ai ir dar žinome ką reiškia "į vonią" ir "einam namo". Po "einam namo" tarp kitko taip namo veržiasi, kad net juokas ima
O aš pažadėjau nuotraukų ir dingau Taip jau nutiko, kad laiko visai neturėjau, bet tuoj pasitaisysiu ir įkelsiu ką turiu normalesnio (kur iš kadro nedingęs šuniukas, kaip dažniausiai būna, ir neišplaukęs)...
Beje augam, naglėjam, ryt valgysim tabletę nuo kirminų, o už savaitės gausim trečiąjį skiepą, taigi visai greitai pradėsim lauke ne tik reikaliukus daryt, o ir normaliai socializuotis, važiuosim šuniuką su jūros smėliuku supažindinti, po parką pasivaikščioti ir pan....
Taigi mūsų miego ypatumai:
Maudomės:
- Čia maudynių metu draugas įamžino kaip įrodymą, kad stori nesam tik tokie dėl vaikiško kailiuko dažnai atrodom :)
Tiesiog pasirodom:
Čia šeimininkė užsimanė bučiuotis prieš fotoaparatą:
Aišku ji buvo pamokyta, kad taip negalima:
O čia tiesiog man miela:
Beje mes jau mokame komandas "pas mane", "negalima" ir "būni čia" (jas vykdome ir prie įvairių dirgiklių), taip pat mokame "sėdėti", "gulėti" (tačiau jas dar kartais ir nelabai norime įvykdyti, nes tik užvakar pradėjome mokytis)... Tai toliau viską kartojamės vis ir pradedame mokytis "šalia"... Ai ir dar žinome ką reiškia "į vonią" ir "einam namo". Po "einam namo" tarp kitko taip namo veržiasi, kad net juokas ima
- Blondi
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
Bet jis ačiū dievui man neskaudžiai, tik paima su dantukais ir laiko sustingęs.... Tik kai labai įsijaučia į žaidimą būna netyčia vietoj žaislo mano ranka sukanda, tada pasakau negalima ir vėl atsargumo režimą įjungia
- Blondi
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
- Blondi