Tikrosios amazonės - Amazona gentis
dėkui, taip su nauju fotoparatu, bet neturiu laiko pasedėt, paskaityt, pasimokint, tai piškinu viską ant automatinio režimo
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Sveika,ErikaE.Kaip malonu,uzejus i temuke, vel jus pamatyti.Kaip visada jus fainuoles ir nuotraukytes super.Kiti amazoniu augintojai kazkodel visai jau nesilanko.O tu nesikuklink,dek dek nuotraukytes,kuo daugiau
-
fubus - Pranešimai: 971
- Augintiniai:
dėkui fubus na vat kad kiti amazonių augintojai nesilanko, tai labai gaila, juk yra tikrai tų amazoniukų forume kažkaip visai užmigusi temutė O nuotraukas visad įdedu, kai tik turiu laiko nufotografuoti
-
- Augintiniai:
va gal bus įdomu pasižiūrėti, kaip Gokas su vyru kalbasi, geriausi draugeliai, tik kad Gokas kažką burbuliuoja savo kalba neaiškaus Ir kaip visad užsiciklinęs ant naujai išmoktos frazės O kalba jis tai labai daug, vis išmoksta naujų žodžių, frazių, nors jo ir nieks nemokina
-
- Augintiniai:
oi koks linksmas vaizdelis... kalbininkui o jau vyrą ''kabina ''va o dar sako ,kad renkasi kitos lyties paukščiai sau į draugus žmogų,na gal ,kad Gokas vedęs gal todėl na bet tas negalima rėkt ir kažką tyliai į ausi šnibžda sąmokslininkai jie pas tave
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
oi Gokas myli vyrą labiau nei mane, gal dėl to, kad vyras jam daug ką leidžia, žaidžia su juo, ant nugaros paguldo, aš tai su juo taip nežaidžiu, nes nagai jo aštrūs, apdrąsko, o vyrui ne motais O vat Čiuva labiau mane myli, gal dėl to kad aš su ja daugiau užsiema
-
- Augintiniai:
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
nepavydžiu džiaugiuosi, kad taip sutaria, o net ir geriau man dabar kad Gokas su vyru bendrauja labiau, nes aš visad su mažyle, tai laiko ne per daugiausiai laisvo turiu
P.S. dėkui visiems, o Gokas tai išties, keista mums patiems, bet jau toks kalbininkas,kada pafilmuosiu jei pavyks kai labiau šnekės
P.S. dėkui visiems, o Gokas tai išties, keista mums patiems, bet jau toks kalbininkas,kada pafilmuosiu jei pavyks kai labiau šnekės
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias