Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Kokio amžiaus Tavo paukštis? Iki 2m. kramerių patinai ir patelės atrodo vienodai, vėliau pas patinus atsiranda "žiedas" ant kaklo. Pažiūrėk evers paukščio foto aukščiau
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Negaliu pasakyti kokio amziaus,bet manau kazkur apie 2metus jam,kazkur 2metai,gal truputi maziau keliais menesiai,siaip jio daznai istempia krutine jei kas nepatinka,nori parodyti save,ziedas ryskeja..
- MINDE1979
- Augintiniai:
- MINDE1979
- Augintiniai:
Dėl kalbėjimo manau ne tą papūga išsirinkai...
Na,bet jai rimtai neturiu patarimo,msniškis ne ką sako,o ir tai turbūt tik aš suprantu.na gal tau labiau pasiseks nes gyvena vienas,o pas mane 6.
Ant rankos pas mane ismoko per tris ar keturias dienas kaip parsivežiau,tai taip ir lipa.
Na,bet jai rimtai neturiu patarimo,msniškis ne ką sako,o ir tai turbūt tik aš suprantu.na gal tau labiau pasiseks nes gyvena vienas,o pas mane 6.
Ant rankos pas mane ismoko per tris ar keturias dienas kaip parsivežiau,tai taip ir lipa.
-
- Augintiniai:
Sveiki Visi! Noriu prisijungti prie "Kramersitų". Na, ką turim bailiuką, kurio amžius penki mėnesiai. Pardavėjas perspėjo, kad prieš tai žmonių nebuvo matęs. Tai aš jam antrasis žmogus. Bailukas kaip reta, nors jis jau savaitę su biškiuka pas mus, bet bandomės draugautis. Nežinau, bet jam patinka tik jo sausas valgis, obuolį valgo, bet kitų daržovių, vaisių nė pro burną neįkiški. Galbūt, jis nebuvo ragavęs ten, kur gyveno? Kai būna sotus, tai visą maistą išmėto,kurio nevalgo ir šaip viską išmėto
P.S. Veisėjas Krameriukų pasakė, kad tik nuo žmonių priklauso ar paukštis jaukinsis greičiau ar lėčiau. Ale sake, kad daugelis kaltina paukštį, dėl to, kad nesijaukina, bet iš tikro patys žmonės mažai pastangų deda.
P.S. Veisėjas Krameriukų pasakė, kad tik nuo žmonių priklauso ar paukštis jaukinsis greičiau ar lėčiau. Ale sake, kad daugelis kaltina paukštį, dėl to, kad nesijaukina, bet iš tikro patys žmonės mažai pastangų deda.
- Nervili
- Augintiniai:
sveikas,prisijunges!nors karta girdziu teisingus zodzius,pasakytus veisejo.tikrai,zinau pagal save,viskas priklauso nuo zmogaus,koks paukstis pas jus bus.
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 11 svečių