Nimfų veisimas
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
EmiliukaS, gražus šeimos pagausėjimas Man vien pažiūrėjus tokia nostalgija apėmė... Man taip patikdavo krūvą mažylių auginti...
- Blondi
- Augintiniai:
Kažin... Aš 2011 metais turėjau dvi vadas ir su mažyliais viskas buvo gerai, iki šiol laikas nuo laiko gaunu pasakojimų kaip jiems sekasi ir jie užaugo nuostabiais paukšteliais, labai jaukiais... Šeimininkai labai džiaugiasi jais... Bet 2012 metų vada nebuvo tokia sėkminga... Gal nepameni, bet jų buvo 4, du mirė pas mane net neaišku nuo ko, vienas mirė pas naujos šeimininkės - plyšo širdelė, ir iš 4 liko tik vienas... Kažkaip po to bijau... Atrodo tikrai dariau viską: ir mityba, ir vitaminai, ir dėmesio skyriau tikrai laaabai daug, o va kaip nutiko...Kažin ar dar kada įsidrąsinsiu kabinti inkilą.... Už tad šį pavasarį ir vasarą turėjau ypatingai pyktas nimfas... Ypač patinėlis pyktas buvo... Kai jis buvo laisvėj buvo pavojinga net man (nors šiaip jis mane labai myli, labai draugaujam) kambary būti... Nuolat labai aršiai puolė ir taikėsi tiesiai į akis...Net nuvaryt baisiai sunku buvo... Hormonai vargšą visai užvaldę buvo.... Gal ateinantį pavasarį mažiau norės perėjimo....
- Blondi
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Patinui gruodį 4 metukai, patelei sausį 5 metukai... Jauni jie dar pas mane
Nežinau, kas čia gavosi... Tik iki šiol labai gaila ir liūdna... Draugas iki šiol labai ilgisi to berniuko, kuriam širdutė plyšo naujuose namuose... pas mus visi mažyliai visada buvo labai jaukus, mes ties tuo daug dirbome, bet tas mažylis buvo ypatingas, jis visada norėjo būti rankose, glaustytis prie skruosto, jam patikdavo net paguldymas ant nugaros ir, kad pilvuką kasinėtum taip... Mes net jį pasilikti galvojom ir jam paskui į poras mergytę įsigyti... Bet paskui vis dėl to nusprendėm rasti naujus namus... abiems vis dar jo ypatingai trūksta...
Bet po trijų netekčių sakiau viskas nerizikuosiu.... Inkilą mesti laukan iš vis norėjau, bet kažkaip nesiryžau, tai stovi kaip koks brangus prisiminimas
Nežinau, kas čia gavosi... Tik iki šiol labai gaila ir liūdna... Draugas iki šiol labai ilgisi to berniuko, kuriam širdutė plyšo naujuose namuose... pas mus visi mažyliai visada buvo labai jaukus, mes ties tuo daug dirbome, bet tas mažylis buvo ypatingas, jis visada norėjo būti rankose, glaustytis prie skruosto, jam patikdavo net paguldymas ant nugaros ir, kad pilvuką kasinėtum taip... Mes net jį pasilikti galvojom ir jam paskui į poras mergytę įsigyti... Bet paskui vis dėl to nusprendėm rasti naujus namus... abiems vis dar jo ypatingai trūksta...
Bet po trijų netekčių sakiau viskas nerizikuosiu.... Inkilą mesti laukan iš vis norėjau, bet kažkaip nesiryžau, tai stovi kaip koks brangus prisiminimas
- Blondi
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Truputis dar iš bandymo prisijaukinti situs kleckus
Beja atsiprašau už kokybę griebiu prima daikta pasitaikiusį po ranka o tai buvo telefonas tai ir kokybė viska pasako. Manau či bus jų paskutinioji vada nebent ateis naujas madi klyksmas auginti nimfas ne kaip matot jau 3 vada o visi vaikai vienodi neidomios spalvos ir ju niek nenori pirkti
Beja atsiprašau už kokybę griebiu prima daikta pasitaikiusį po ranka o tai buvo telefonas tai ir kokybė viska pasako. Manau či bus jų paskutinioji vada nebent ateis naujas madi klyksmas auginti nimfas ne kaip matot jau 3 vada o visi vaikai vienodi neidomios spalvos ir ju niek nenori pirkti
-
- Augintiniai:
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 16 svečių