Maisto užsakymas iš Scarlett, UK
aš tai visai neįsivaizduoju nei kaip užsakyti, su kalba riesta, tai laukiam, gal kas pagelbės, gal dar kas žinantis norės prisijungti
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Kaip užsakyt ir parsisiųst tai žinau ir galiu tai padaryti, tik man dėl tų svorių neaišku. Gal Ausrele galėtų šituo klausimu pakonsultuot? Iš kur gaudavo žaislų ir kitų daiktų svorius? Su maistu viskas aišku, ten pateikia aprašymuose, o vat visa kita tai klaustukas.
-
agniokas - Pranešimai: 198
- Augintiniai:
Net ir maisto pakuočių svoris skiriasi nuo to, kas parašyta. Juk parašo gryną prekės svorį, o kur dar pačios pakuotės svoris... Aš pati klausinėdavau jų - kiek kas sveria. Galiu prie progos permesti tų prekių, kurias užsakinėjome svorio lentelę. Tik ji visiškai negelbės, jei norėsite užsisakyti ką nors tokio, ko nebuom užsakinėję. Be to, užsakant daugiau nei už 100 svarų - atvežimas į tą lietuvaičių kompaniją yra nemokamas ir visiškai nepriklauso nuo užsakomo svorio.
Taigi, pats parasčiausias būdas būtų toks - užsakinėjate bendrai kas nors vienas. Prieš užsakymą visi pervedat pinigėlius tik už prekes (be atvežimo)tam, kas užsakinėja. Tada tas vienas, kuris užsakinės sumoka lietuvaičių kompanijai pagal jų įkainį (jie patys pasvers dėžutę) už atvežimą. O gavus prekes iš lietuvaičių kompanijos, išrūšiuojat pagal pirkėjus, pasveriat ir proporcingai išsidalinate atvežimo kainą, kuri bus jau lietuviška, ne Scarlett'ų. Be to, galutinė kaina gali pasikoreguoti ir dėl banko taikomo svaro kurso. Tai su galutiniais atsiskaitymais viskas susitvarko. Skaičiavimams galit pasinaudoti mano excel'iukais, kuriuos darydavau užsakymams. Jie kabo prie mano žinučių.
Taigi, pats parasčiausias būdas būtų toks - užsakinėjate bendrai kas nors vienas. Prieš užsakymą visi pervedat pinigėlius tik už prekes (be atvežimo)tam, kas užsakinėja. Tada tas vienas, kuris užsakinės sumoka lietuvaičių kompanijai pagal jų įkainį (jie patys pasvers dėžutę) už atvežimą. O gavus prekes iš lietuvaičių kompanijos, išrūšiuojat pagal pirkėjus, pasveriat ir proporcingai išsidalinate atvežimo kainą, kuri bus jau lietuviška, ne Scarlett'ų. Be to, galutinė kaina gali pasikoreguoti ir dėl banko taikomo svaro kurso. Tai su galutiniais atsiskaitymais viskas susitvarko. Skaičiavimams galit pasinaudoti mano excel'iukais, kuriuos darydavau užsakymams. Jie kabo prie mano žinučių.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Pasverti ir padalinti pagal tai siuntimo iš tiesų gera mintis Ačiū, Ausrele, už mintį.
Taigi, jei yra norinčių kooperuotis, aš galiu suorganizuoti užsakymą, nes pati noriu jau parsisiųsti maisto saviškiui. Sudarysim sąrašą, pervesit man pingus už prekes, aš užsakysiu. Kai krovinys atvyks, pasversiu kiekvieno užsakymą atskirai ir išdalinsiu siuntimo išlaidas proporcingai svoriui. Sumokėsite man už siuntimą atsiimdami ar pervesit.
Ką manot? Bus norinčių kooperuotis?
Taigi, jei yra norinčių kooperuotis, aš galiu suorganizuoti užsakymą, nes pati noriu jau parsisiųsti maisto saviškiui. Sudarysim sąrašą, pervesit man pingus už prekes, aš užsakysiu. Kai krovinys atvyks, pasversiu kiekvieno užsakymą atskirai ir išdalinsiu siuntimo išlaidas proporcingai svoriui. Sumokėsite man už siuntimą atsiimdami ar pervesit.
Ką manot? Bus norinčių kooperuotis?
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Aišku, būtų gerai, kad susirinktų už 100 svarų, bet kita vertus uk siuntimas kainuoja 7 svarai.
Prisegu užsakymo formą. Jei užsakysit daugiau nei 4 daiktus, įterpkit daugiau eilučių.
Kol kas užsakymų laukiu iki 2013-11-20 d.
Užpildytas formas galite siųsti man el. paštu agniokas@gmail.com, arba prikabinti čia.
Beje, aš esu iš Vilniaus, tai jei gyvenat kitam mieste, būtų gerai, kad turėtumėt variantų, kaip pasiimti krovinuką, nes aš pati retai važinėju už Vilniaus rajono ribų.
Prisegu užsakymo formą. Jei užsakysit daugiau nei 4 daiktus, įterpkit daugiau eilučių.
- scarlettsparrotessentials_uzsakymai.xlsx
- Užsakymai
- (13.23 KiB) Atsisiųsta 54 kartus(ų)
Kol kas užsakymų laukiu iki 2013-11-20 d.
Užpildytas formas galite siųsti man el. paštu agniokas@gmail.com, arba prikabinti čia.
Beje, aš esu iš Vilniaus, tai jei gyvenat kitam mieste, būtų gerai, kad turėtumėt variantų, kaip pasiimti krovinuką, nes aš pati retai važinėju už Vilniaus rajono ribų.
-
- Augintiniai:
pasižiūrėjau, kad visko ko man šiuo metu reikia, yra Bravisimoj ir už labai panašę kainą, gausis gal net ir pigiau, tad aš šį kart pasuoju
-
- Augintiniai:
Sveiki,
Primenu, kad renku užsakymą iki šio trečiadienio.
Kol kas esame dviese su scripka ir jau surinkome užsakymą už 53 svarus. Gal dar bus norinčių prisijungti?
Primenu, kad renku užsakymą iki šio trečiadienio.
Kol kas esame dviese su scripka ir jau surinkome užsakymą už 53 svarus. Gal dar bus norinčių prisijungti?
- scarlettsparrotessentials_uzsakymai.xlsx
- (14.07 KiB) Atsisiųsta 46 kartus(ų)
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Jeigu tik tiek trūksta - gali man pakelį Harrisono granulių paimti.
http://scarlettsparrotessentials.co.uk/high_potency_coarse_2.26kg
http://scarlettsparrotessentials.co.uk/high_potency_coarse_2.26kg
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių