Kalendorius 2014
na dėl papildomai nuotrauku siuntimo parašysiu savo nuomone ir aš...tik nepykite prašau...
na pvz. kas met nuotraukos renkamos visus metus,o siunčiamos būna lapkričio mėnesį .tad manau laiko buvo ir prisijungt ir atsiųsti jas.tad nemanau ,kad dar reikia duot laiko nes ir taip ilgai užtrunkame.kas norėjo tas atsiuntė.
tik va gal reikia daryti taip kaip papooga darydavo,kad kas atsiuntė foto kad nors po viena būtų jų įkelta į kalendorių ,kad nuoskaudų nebūtų pvz.siunčiau o neikėlė nuotraukos
na pvz. kas met nuotraukos renkamos visus metus,o siunčiamos būna lapkričio mėnesį .tad manau laiko buvo ir prisijungt ir atsiųsti jas.tad nemanau ,kad dar reikia duot laiko nes ir taip ilgai užtrunkame.kas norėjo tas atsiuntė.
tik va gal reikia daryti taip kaip papooga darydavo,kad kas atsiuntė foto kad nors po viena būtų jų įkelta į kalendorių ,kad nuoskaudų nebūtų pvz.siunčiau o neikėlė nuotraukos
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Nu nekiekvienas gali ištisai sėdėt prie kompiuterio, o gal galimybių neturi...
Žodžiu... Darysiu pagal antrą variantą, bet maišysiu mažas (įvairios rūšys bus), nes kaip matau kitaip nieko nebus.
Žodžiu... Darysiu pagal antrą variantą, bet maišysiu mažas (įvairios rūšys bus), nes kaip matau kitaip nieko nebus.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
na aš ką rinkau ta išsiunčiau..na o kas nenori į kalendorių ,gal ir nesiuntė čia jau pagal galimybes ir norus..
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
na visiem neitiksi, man tai yra nepatogus ir negražu toks dienų išdėstymas, toks, kaip pirmame pavyzdyja man labiau patinka, iškart matosi savaitės, savaičių dienos, savaitgalis, o čia net skaičiuotis reiks kokia savaitės diena, tad man toks horizontalus išdėstimas- ne gaunasi ne kaip kalendorius, o kaip plakatas su foto, nei užsirašysi ko, nei ką na, bet dėl manęs vienos...
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 14 svečių