Kalendorius 2014
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Jeigu daugumai tinka, tai tinka, bet įspėju, kad tada šiųmetis kalendorius bus prasčiausias per visą forumo istoriją. Mano nuomone, geriau vienas tikrai kokybiškas gražus kadras, negu daug nelygiaverčių nuotraukų kartu. Nors kiek profesionaliau dirbantis dizaineris labai stipriai atsijoja nuotraukas spaudai (ypač didesniu formatu) pagal kokybę.
O gedei atsakau, kad mintis išreiškiau jau gerokai anksčiau, asmeniškai Kimimarai. Ir jos vietoje būčiau vėl iš naujo nederinus visko su visais, o viešai parodžius jau galutinį spaudai paruoštą variantą
O gedei atsakau, kad mintis išreiškiau jau gerokai anksčiau, asmeniškai Kimimarai. Ir jos vietoje būčiau vėl iš naujo nederinus visko su visais, o viešai parodžius jau galutinį spaudai paruoštą variantą
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
sailor, o gal tu spėtum padaryti, kaip tau patinka-reikia?
p.s. sugadinai šio vakaro pozityvą(lično man)
p.s. sugadinai šio vakaro pozityvą(lično man)
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Aš maketuoti nemoku, programų neturiu, ir prie interneto retai prieinu.
O dėl spėjimo, tai kaip tik mažiau darbo Kikimarai būtų, dedant po vieną nuotrauką į mėnesį, negu derinant per puslapį kelias, kad jos gražiai kartu žiūrėtųsi ir derėtų.
O dėl spėjimo, tai kaip tik mažiau darbo Kikimarai būtų, dedant po vieną nuotrauką į mėnesį, negu derinant per puslapį kelias, kad jos gražiai kartu žiūrėtųsi ir derėtų.
-
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
Svetukas - Pranešimai: 119
- Augintiniai:
O aš siūlyčiau pasinaudoti praeitais metais Papoogos duotu patarimu
viewtopic.php?f=110&t=7832&start=160
Ir paprasta bus padaryti, ir gražu, ir nereiks galvos sukti, kur iškaišioti prastesnius ir pasikartojančius kadrus. Na, jeigu kokios rūšies bus kelios lygiavertės skirtingų autorių ir skirtingai atrodančių paukščių nuotraukos, tame puslapyje galima 2, 3 ar 4 nuotraukas sudėti. Ir, aišku, vieną ar du mėnesius (čia jau pagal situaciją ir pagal gerų skirtingų rūšių nuotraukų skaičių bus matyt) paskirti mažoms visų atsiuntusiųjų nuotraukoms. Kikimarai belieka išrinkti po geriausią kiekvienos rūšies kadrą, ir kalendorius bus gražus .
Kikimara, būtinai užprašyk iš AloneWolf tos gražiosios nuotraukos nekarpytą variantą.
viewtopic.php?f=110&t=7832&start=160
Ir paprasta bus padaryti, ir gražu, ir nereiks galvos sukti, kur iškaišioti prastesnius ir pasikartojančius kadrus. Na, jeigu kokios rūšies bus kelios lygiavertės skirtingų autorių ir skirtingai atrodančių paukščių nuotraukos, tame puslapyje galima 2, 3 ar 4 nuotraukas sudėti. Ir, aišku, vieną ar du mėnesius (čia jau pagal situaciją ir pagal gerų skirtingų rūšių nuotraukų skaičių bus matyt) paskirti mažoms visų atsiuntusiųjų nuotraukoms. Kikimarai belieka išrinkti po geriausią kiekvienos rūšies kadrą, ir kalendorius bus gražus .
Kikimara, būtinai užprašyk iš AloneWolf tos gražiosios nuotraukos nekarpytą variantą.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 29 svečių