Kalendorius 2014
Liko tik vieną mėnesį padaryt... Stengiaus, kad foto nesikartotų ir pan... Bent jau man tai jis labai patinka...
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
vaje kokia diskusija užvirė, žinočiau nekiščiau savo trigrašio... tiesiog kikimara paklausė koks geriau, tai ir parašiau savo nuomone, bet kaip jau ir minėjau, kad dėl manęs vienos tikrai neverta keisti tiesiog sutinku su sailor
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Jeigu kas nori turėti super duper kokybiškas foto - tegu sau ir darosi kalendorių su viena foto per puslapį. Kalendorius yra forumiečių. Ir ne visi turi veidrodinius fotikus, menininko gysleles ir tt, ko reikia gražiems kadrams. Užtat ir yra kalendoriaus koncepcija tokia - viena pagrindinė foto, kitos papildančios. Čia ne pardavimui kalendorius, o mums patiems prisiminti tas akimirkas, kai gaudėm kadrus ir pasidžiaugti kitų pagautais kadrais. Todėl mane ir žavi forumiečių kalendorius - jis toks, koks ir turi būti - ne pagražintas, nenupudruotas, o toks tikras! Jei norėčiau kokybiškų kadrų - nueičiau į knygyną ir nusipirkčiau kažkieno parengtą kokybišką kalendorių. Bet to nedarau, nes man nereikia kažkieno darbų. Man reikia forumiečių darbų - ir pageidautina ne po vieną ant lapo. Nes kad ir mažai foto atsiųsta, bet jų yra. Ir nesvarbu, jos kokybiškos, nekokybiškos, trūksta kokio pikselio ar netrūksta - svarbu, kad darytos forumiečių! O tai, kad kurio nors iš siuntusio foto ir nepateks į kalendorių - bent jau man, ta mintis visiškai nepatinka. Darant po vieną kiekvienam mėnesiui - taip ir gaunasi. Tokiu būdu forumo kalendorius netenka savo gražumo. Tiesą sakant, aš pirksiu ir tokį, net jei bus su viena vienintelė ta pati foto per visus mėnesius. Vien todėl, kad tai yra mūsų bendras darbas. Bet tą bendrumą ir norisi parodyti, sukeliant bent po vieną atsiuntusio foto.
O kad 2012 kalendorius buvo nekoks - ne nuo foto kokybės taip buvo. Atsiųstą buvo daug foto tada. Ir balsavimas buvo. Ale rezultatas nekoks gavosi. Iš dabar atsiųstų Kikimaros puslapiukų aš matau, kad 2014 m kalendoriui negresia tokiu tapti. Net ir su pasikartojančiomis foto. Taip kad ir nuo žmogaus, kuris maketuoja, taip pat daug kas priklauso.
Ir pabaigai - Kikimara, daryk taip, kaip tau atrodo gražiau. Jei lipo tas variantas, kuriame buvo daug foto - daryk tokį. Jei ne - tada kitokį. Ir kai padarysi - parašyk, nes jau reikia spaustuvėn maketą atiduoti!
O kad 2012 kalendorius buvo nekoks - ne nuo foto kokybės taip buvo. Atsiųstą buvo daug foto tada. Ir balsavimas buvo. Ale rezultatas nekoks gavosi. Iš dabar atsiųstų Kikimaros puslapiukų aš matau, kad 2014 m kalendoriui negresia tokiu tapti. Net ir su pasikartojančiomis foto. Taip kad ir nuo žmogaus, kuris maketuoja, taip pat daug kas priklauso.
Ir pabaigai - Kikimara, daryk taip, kaip tau atrodo gražiau. Jei lipo tas variantas, kuriame buvo daug foto - daryk tokį. Jei ne - tada kitokį. Ir kai padarysi - parašyk, nes jau reikia spaustuvėn maketą atiduoti!
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
taip kai toks gražus ir margas - mišrus kalendorius gaila ,kad nėra ir daugiau rūšių papūgų auginamu forume..
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 15 svečių