[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Šunys
logo

Šunys

Šnekamės apie kitus savo augintinius :)

Standartinė Blondi » 2013.12.04 14:39

Na mus ir veisėja ir kiti augintojai perspėjo, kad su retriveriais taip jau yra, kad jie kaip šiukšlinės renka viską, todėl lieka tik nuolat stebėti ir mokinti besąlygiškai vykdyti komandą "Spjauk"... Kol kas ji ant daug ko suveikia, bet dar ne ant visko... Nu bet ko norėti, pas mus šuo dar tik porą mėnesių... Dirbsim dirbsim ir reik tikėtis pasieksim visų tikslų :yes4:
Šiaip kol kas mums sunkiausia tai su pasiruošimu parodoms... Ta parodinė stovėsena nu niekaip nesigauna... Na jis, kai kažko laaabai nori pats gražiai atsistoja į parodinę ir stovi gana ilgai, bet kai jį specialiai statai, tai tai priekines išskiečia, tai galines, kol sutvarkai, jau kitos išskiestos... Nu neturiu tam kantrybės :pozor: Po naujų eisim pas išmanantį toje srityje žmogų mokintis, tai gal kaip nors ir tai įveiksim... Realiai tam neturiu kantrybės, nes man tai neįdomu, kažkaip parodos netraukia manęs, bet draugas nori... O aš kankintis turiu, nes mano šuo, ot geležinė vyro logika :pozor:

P. S. labai ačiū už komplimentus :geda: man tai jis dabar pats gražiausias ir geriausias... Nu niekaip nesuprantu, kokio velnio taip ilgai delsėm...
Blondi

Augintiniai:

Standartinė Ausrele » 2013.12.04 17:01

Blondi, jei nesiseka ir nesinori pačiai dresuoti šuns parodoms, samdykit hendlerį. Nes pasiruošimas parodai ir dresūra paklusnumo - nors ir panašūs dalykai, bet tuo pačiu ir labai skirtingi. :winkas:
Vartotojo avataras
Ausrele

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2013.12.04 20:13

Mes pas hendlerį pamokėles paimti planuojam (jau susitarėme), bet statysimės ir pagrinde ruošimės patys... Nes ir taip šuniukui išleidžiam per mėnesį 400-500 Lt... Tai šiuo metu dar daugiau sau tiesiog leisti negalime :geda:
Žinau, kad tai labai skirtinga, na bet draugui smalsu, ką teisėjas pasakytų apie mūsų Heliuką, man tai nuo to nei karšta, nei šalta (man tai jis vis vien bus pats pačiausias), pas manęs kiti planai su šuniu (iki metų paklusnumas ir paieškos, koncentracijos žaidimai, o paskui sportuoti dar papildomai pradėsim)... Tai mums tik taip kelias parodas praeiti dėl draugo smalsumo reiks... Tai kaip nors susitvarkysim tikiuosi...Ir tai jau pažangą darau, o tai iš pradžių retriveris man kaip vokiečių aviganis stovėjo :pooh_lol: Veisėja net juokėsi, kad nuotraukų niekam niekada nerodyčiau tų :pooh_lol:
Blondi

Augintiniai:

Standartinė Ausrele » 2013.12.05 11:07

Bet kuriam augintiniui reikalingos išlaidos. Su tom parodom jos tik išauga - ir pamokos kainuoja (nesvarbu, kas išstatinėtų), ir registacija, kelionės, sugaištas laikas pasiruošimui. O jei dar kokis šuniukas būtų, kuriam reiktų ir "šukuoseną" daryti... 8| Bet jei turit gerą šunį, kuris parodose bus vertinamas labai gerai skirtingų teisėjų, tai pamatysi, kad nejučia kils noras susirinkti kiek įmanoma daugiau apdovanojimų... :girl_haha: Kaip maniškio veisėjai sakė - griekas slėpti namuose tikrai gerai atrodantį ir pasirodantį šunį. Tiesa, jų nuomone, parodos - tai jau prabangos reikalas - ne kiekvienas gali leisti sau tokias papildomas išlaidas. O ypač, kai parodose dalyvauja ne veisėjai, kurie dar kažkiek tas išlaidas pasidengia iš veisimo, o mėgėjai, savo malonumui. Bet - kuris gi hobi nekainuoja?
Vartotojo avataras
Ausrele

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2013.12.05 15:53

Tai jo aišku visi išlaidų reikalauja (ir tai visai normalu man), bet dresūrai, geram maistui, krūvai žaislų, kelionėms su šuniu man pinigų visai ne gaila, tada net nesusimąstai kiek išleidi... O va tarkim už šuns išstatymą parodoje mokėti, niu gaila ir viskas... Aš iš tų pinigų geriau dresūros pamoką pasiimu ir dar kokį žaislą fainą nuperku :geda: Niu akivaizdu, kad ne man... Jei ne draugas, aš iš vis nei minties apie parodas neturėčiau, nes nu niekaip neįžvelgiu juose fainumo sau ar šuniui :geda: Gal ateity ir pasikeis tas požiūris ir ims patikti, visko pasitaiko gi...
Blondi

Augintiniai:

Standartinė Ausrele » 2013.12.05 17:46

Parodos - viena iš galimybių pamatyti ir susipažinti su tokių pačių šuniukų augintojais. Žinoma, galima ir kitomis priemonėmis susipažinti - būna klubai, būna susitikimai. Bet paprastai jie organizuojami tik tokių veislių, kurios yra pakankamai populiarios. Bet tu teisi Blondi, parodos turi ir neigiamų dalykų...
Vartotojo avataras
Ausrele

Augintiniai:

Standartinė Kikimara » 2013.12.05 18:39

Koks gražuolis Helis!! :give_heart:

Štai maniškiai džiaugsmai kaip draugauja :give_heart: :
Prikabinti failai
DSC_0192 copy.jpg
Vartotojo avataras
Kikimara

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2013.12.05 22:18

Kikimara, kokia faina nuotrauka, niu tokia miela ji man :give_heart: susilydžiau :)
Ausrele, mano pasirinkimas tai ypatingai populiarus :yes4: Kur nenueisi, ten auksiuką pamatysi :pooh_lol: tai ir parodų tuo tikslu nereikia :pooh_lol: Ir nors savo turiu, bet vis "seilę varvinu" dėl svetimų :geda:
Mano Heliukas mane kuo toliau, tuo labiau stebina... Teko skaityti (o ir kai laikinus globotinius turėjom pastebėdavau) apie įvairias šunų baimes: niu vieni siurblio, kiti grąžto, kiti dar ko išsigąsta ir bijo kol neapsipranta... Mūsiškiui tai kuo tas daiktas ar koks traktorius, ar šiaip didelė mašina (pvz.: šiukšlių išvežimo) didesnis ir kuo jis arčiau, tuo smagiau darosi...Šiandien va su tokiu antuziazmu kvietė traktorių žaisti :pooh_lol: Kad labai gailėjausi, kad neturėjau nieko su savimi su kuo galėčiau pafilmuoti... Nu nors mirk iš juoko... Ne veltui jis Helis (kaip juoko dujos), nes juokina jis mus tai nuolat :give_heart:
Blondi

Augintiniai:

Standartinė Kikimara » 2013.12.06 20:03

Šiandien buvom lauke, tai oi kaip skaniai prisijuokiau. :pooh_lol:
Prikabinti failai
DSC_0262 copy (Medium).jpg
DSC_0260 copys (Medium).jpg
DSC_0257 copy (Medium).jpg
Vartotojo avataras
Kikimara

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2013.12.06 23:42

Jo pažintis su sniegu tai kažkas nerealaus...Nors pas mus to sniego buvo vos lašas jūroj, bet vis vien kišo nosį ir rausė per laukus :yes4: O paskui lakstė ratais visaip straksėdamas
Blondi

Augintiniai:

Grįžti į Kiti augintiniai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 26 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis

Kalendorius