Nimfų lyties nustatymas
Tikrai,paukstis-misle
Palyginus su Stepo giesmem,tai toli grazu,net panasumo nera,bet gal ir berniukai visaip gieda.
Palyginus su Stepo giesmem,tai toli grazu,net panasumo nera,bet gal ir berniukai visaip gieda.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Tai ką - belieka laukti turbūt, kol paūgės ir . Jei ims stuksenti, rėmą išmetęs vaikščioti - tikrai bus patinukas. Ir kažkaip ten pamenu iš uodegos plunksnų galima skirt - reikia eit pasiskaitinėt, bo jau nebepamenu, kokios pas ką turi būt Ačiū už patarimus
-
meskuciai - Pranešimai: 19
- Augintiniai:
Dabar ir man pasidare idomu ar pas mane Kaktusas ar Kaktuse vakar pirkau kikoi rinka pagal galvos nuplikima ir siek tiek matosi kad galva geltonuoja ir neplikis.
- Margarita
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Siandien buvau toi pacioi kikoi ir suzinojau kadda jie issirite tie nimfai ir maniskis tai Birzelio 5 d. Tai jam ar jai dabar 6 men su biskiu. kada jauniklei keicia plunksnas ? dvi ryskios is sono geltonos krastines plunksnos geltonos, demeles yra lyg apvalios, galva vos gelstelejus ar gali but kad dar keis plinksnas ir galvos spalva keisis ?
- Margarita
Nuo kada Kikoje žino, kada jų parduodami paukščiai išsiritę, ir dar dienos tikslumu? Veisėjai ne visada tą žino, o čia parduotuvės, kuri paukščius vežasi iš užsienio, pardavėjai .
-
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių