Kalendorius 2014 - UŽSAKYMAI BAIGTI!
47 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
-
Epi - Pranešimai: 931
- Augintiniai:
Kalendoriai jau pas mane!
Taigi, kauniečius jie pasieks gruodžio 21 d. - perduosiu kam nors, kas atvyks į zoo. Vilniečiams - ryt negalėsiu padalinti, nes visa diena užimta (gal pavyks rasti kelias minutes išsiųsti kalendoriams, bet dalyboms laiko tikrai neturėsiu). Dėl sekmadienio negaliu kol kas nieko pasakyti... Bet aš darbuojuosi centre, tai norintys pasiimti kalendorių galit man rašyti až, sutarsim dėl kalendoriaus perdavimo.
Kitiems - pasistengsiu išsiųsti kuo greičiau!
Taigi, kauniečius jie pasieks gruodžio 21 d. - perduosiu kam nors, kas atvyks į zoo. Vilniečiams - ryt negalėsiu padalinti, nes visa diena užimta (gal pavyks rasti kelias minutes išsiųsti kalendoriams, bet dalyboms laiko tikrai neturėsiu). Dėl sekmadienio negaliu kol kas nieko pasakyti... Bet aš darbuojuosi centre, tai norintys pasiimti kalendorių galit man rašyti až, sutarsim dėl kalendoriaus perdavimo.
Kitiems - pasistengsiu išsiųsti kuo greičiau!
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Sveika Ausryt , ka tik pervedziau pinigelius , pervedziau 10lt ekstra nes nezinau kiek tau siuntimas kainuos , bet man visagi riekes siusti Lietuvoje , i Sakius , nes kaina siusti y uzsieni nesamoninga , o ir kita savaite siuntini man ves is Lietuvos y Norvegija , tai tuo paciu ydes kalendoriu ))
-
Ekitaa - Pranešimai: 61
- Augintiniai:
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Kalendoriai išsiųsti!!! Išskyrus ingale, nes jos adresiuką tik vakare gavau. Visi registruoti. Taip kad, galėsiu stebėti, ar visus pasieks ir kada.
Kas dar - pasirodo, paštas skaičiavo kalendorius kaip normalią korespondenciją. Taigi, siuntimas LT ribose kainavo apie 9 litukus (jei siunčiamas vienas kalendorius). Į užsienį - apie 20 lt. Visi likučiai metami į bendrą "katiliuką", iš kurio perkamos dovanos zoo sodui.
Klaipėdiečiams - patikslinsiu ir parašysiu, kada bus.
Kas dar - pasirodo, paštas skaičiavo kalendorius kaip normalią korespondenciją. Taigi, siuntimas LT ribose kainavo apie 9 litukus (jei siunčiamas vienas kalendorius). Į užsienį - apie 20 lt. Visi likučiai metami į bendrą "katiliuką", iš kurio perkamos dovanos zoo sodui.
Klaipėdiečiams - patikslinsiu ir parašysiu, kada bus.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
47 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Dabar prisijungę