Nimfų veisimas
ne,i darzoves nelabai jos reguoja,paknaibo ,bet atrodo ,kad tik istyrinet ,kas ten tokio...beje,siandien jau ketvirtas isirito ..man jau baisu ,ar juos sugebes isauginti ?o dar du kiausinukai ra,o jei ir is tu isiris ...?man jau is tikro del ju neramu..
- milduze
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
lese kopusto gana nemazai,morkyciu patarkavau,manau ,kad jos lesa tai ko nori ,cia prisiskaiciau visko ,tai ir lesinu viskuo...jus man tik pasakykit ,ar isaugins jos 5,ar net 6 tuos dinozauriukus ?ar labai tureciau joms padeti ir kistis i ta auginima?cia maciau,skaiciau ,kad maitina zjuos seimininkai,ne tik tevai ...ar tai butina , ar tik kai tevai neziuri ,tada maitinima zmogus perima?
- milduze
- Augintiniai:
Jei tėvai augina patys mažylius - šeria juos ir pan., tada žmogui tikrai nereikia kištis. Nors su pirma vada visko pasitaiko...
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
pirma nesekme mano papugu lizduke...ryte siandien radau viena numirusi papugiuka...kaip gaila...jis issirites paskutinis buvo ,bet nebuvo didelio skirtumo nuo 1 ,gal tik 3 dienos..kaip supratau,ji stipresni labai skriaude...tiesig ,matyt,uzstumde,uzmindziojo maziuka...dar vienas kiausinukas yra,patikrinau ,su papugiuku ,krebzda jis ten,dabar labai bijau ,kad tokiu skirtumu issiritusio ,jo laukia toks pats likimas,kaip siandieniskio...o gal galima kazkaip apsaugot?
- milduze
- Augintiniai:
- milduze
- Augintiniai:
Kam lįsti į lizdą be reikalo? Pirma vada. Paukščiams ir taip stresas o tu dar jį didini. Suprantu, kad smalsu, bet to daryti tikrai nereikia
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Nemanau, kad ten sutrynė ar kitaip nuskriaudė kiti mažieji paukščiukai. Aš irgi manau, kad geriau nertukdyti papūgoms. Ypač jei ten pirma vada. Nuo landžiojimo ir gąsdinimo, jos gali mesti lizdą ir nemaitinti tų jau vos ūgtelėjusių mažylių.
- Plunksna
- Augintiniai:
aciu,Diuga,kad uzstojai is tikro as be reikalo ir daznai nelendfu ten,is tikro palaukiu ,kol tevai les,beje ,su teciu jau susidraugavau,ima is rankos maista ir papurkstauja tik del vaizdo .siaip tai 5 mano tie peledziukai(taip anukele juos pavadino ) issirite ,,tik pries pakutinis numire...o kur vakar isirito ,tai net nezinau ,kaip ten jam sekai ,nelendu ,kaip bus ,taip bus..kosiu nelabai ima ,bent jau ryziu nelese,o grikiu einu virt,nezinojau ,kad galima...
- milduze
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių