Paukščių laikymas rūsyje
32 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Vos prieš porą savaičių netekome gerb Jono Reklaičio amžiną atilsį šiam mūsų Kauno paukštininkui
+37069884433 p Jono sūnus Andrius jei ką sudomins jo parduodama papūgų kolekcija-Aleksandrai,Kinijos aleksandrai,Senegalo,baltapilves papūgos
+37069884433 p Jono sūnus Andrius jei ką sudomins jo parduodama papūgų kolekcija-Aleksandrai,Kinijos aleksandrai,Senegalo,baltapilves papūgos
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
uzuojauta velionio seimynai,iskeliavo anapilin p.Jonas Reklaitis,a.a.jam:(tai puse papugu jo,as is jo sunaus isigijau...kazkaip nebudavo seniau laiko isvis tos temos paskaityt,dabar tepaskaiciau...jo,mane ir nustebino kur jis jas laike,as ir niekur kitur taip laikomu pauksciu nesu mates,bet kiek apie ji pati buvau girdejes,ir is ne vieno rimto paukstininko,ir is gerb.Rasos,ir is kitu vyresniu paukstininku,kad visa sirdi jis jiems atiduodavo,lesalams negailejo,uogas iv.dziovindavo,daiginukus,lesalus kokybiskus,lempas tink.sudejo,iki 10h vakaro laikydavo,kiek imanoma buvo gerint ju gerbuvi,tiek zmogus stenges,turejo planu ateiciai,bet(gaila nebespejo perkelt visko i naujas patalpas),ir silta ten pas ji,sausio men buvau atrodo patys salciai,nu silta ten,net nemaciau kad nors koks butu is jo laikomu pauksciu pasisiauses ar nusiures,kaip cia buvo mineje pries tai keli...tai ka as isgalejau ir kam sudarytos pas mane salygos,tas papugas ir isigijau,gaila negalejau sau leist isigyt aleksandru...ir pas ji tikrai jie ten veises ir gana neblogai,daug jaunikliuku buvo isveises...matysiu,kaip man seksis su jo buvusiom papugom,pakolkas visos jaucias ganetinai neblogai,tikiuos kuo greiciau apsipras jos pas mane:):
-
Akelas - Pranešimai: 170
- Augintiniai:
32 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 15 svečių