Narvai
-
lizzi - Pranešimai: 48
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Sveiki,
Pasirodau ir aš su mūsų dovanėle papūginam
Kalėdų senelis aplankė ir jas.
Dėl įrengimo gal kas kokių pastabų turės.Mielai išklausysiu
Pasirodau ir aš su mūsų dovanėle papūginam

Kalėdų senelis aplankė ir jas.
Dėl įrengimo gal kas kokių pastabų turės.Mielai išklausysiu

-
AAAI - Pranešimai: 248
- Augintiniai:
oho kokie apartamentai
ir įrengta manau puikiai, ir žaislų ir supuoklių ir medelis net yra
kokie išmatavimai? ir man įdomu kaip su narvo tvarkimu, kiek supratau tvarkai tiesiog dureles atidarius, iš vidaus, o kaip tuomet medelis, kaip jis laikosi, nes dabar tai ant laikraščių stovi, įdomu kaip jis laikosi 

-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
gal ne ta tema..
o pastabos tai aišku būtų dėl dugno. dbr valyti turbūt nelabai patogu? gaminat reikėjo palikti tarpą stalčiukam, kurie geriausia būtų pagaminti iš minkštos medžiagos, pvz gofro plastiko, jis šiek tiek amortizuoja, jei miegodamas paukštis nukrenta. dar vienas klausimas, kur yra langas? jei už kokių trijų metrų, tai tokio apšvietimo labai mažai.
ir dar matau duris šalia, puakščiams neturėtų būti saugu matyti nuolat kursuojančius žmones, aš čia iš audėjų varpinės, papūgom gal ir patinka judesys.
tai tiek
o pastabos tai aišku būtų dėl dugno. dbr valyti turbūt nelabai patogu? gaminat reikėjo palikti tarpą stalčiukam, kurie geriausia būtų pagaminti iš minkštos medžiagos, pvz gofro plastiko, jis šiek tiek amortizuoja, jei miegodamas paukštis nukrenta. dar vienas klausimas, kur yra langas? jei už kokių trijų metrų, tai tokio apšvietimo labai mažai.
ir dar matau duris šalia, puakščiams neturėtų būti saugu matyti nuolat kursuojančius žmones, aš čia iš audėjų varpinės, papūgom gal ir patinka judesys.
tai tiek

-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
1500×1500mm.gylis 600mm.
Tvarkysiu atidarius dureles. O medelį vyras tvirtino.Laikosi gerai, šakomis.
Apie patogumą dar negaliu pasakyt, nes tik šiandien įrengėm.
Na bet aš labai patenkinta vyro darbeliu, o ir papūginai vietos tai jau tikrai nestokoja
Tvarkysiu atidarius dureles. O medelį vyras tvirtino.Laikosi gerai, šakomis.
Apie patogumą dar negaliu pasakyt, nes tik šiandien įrengėm.

Na bet aš labai patenkinta vyro darbeliu, o ir papūginai vietos tai jau tikrai nestokoja

-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
iš viršaus geriau. pas mane spec lempa būdavo vienoje voljero pusėje įtaisyta, kadangi voljeras stovėjo prie pat lango, tai tą lempą uždegdavau, tik esant debesuotai dienai, bet puakščiai vengdavo po ja tupėti, dauguma išsirikiuodavo kitoj voljero pusėj
tai geriausia būtų, kad patys galėtų pasirinkti ar po lempa sėdėt, ar nuošaliau kur.

-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Sveiki,
norėjau paklausti iš kur perkate narvus? ar gaminate pagal užsakymą? niekaip nerandu tinkamo erdvaus narvo paukščiams
norėjau paklausti iš kur perkate narvus? ar gaminate pagal užsakymą? niekaip nerandu tinkamo erdvaus narvo paukščiams

- Pakass
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias