Savos gamybos žaislai papūgoms
Sveiki. Gal tiks mano klausimas sioje temoje Taigi, norejau paklausti. Girdejau, kad daug kas gamina zaisliukus savo papugoms ir popieriaus, kartono. Ar visoms papugoms galima tokius zaisliukus gaminti? (Pas mane nimfa).
- Gusteas
- Augintiniai:
Aš asmeniškai esu prieš žaislų pagaminti iš popieriaus arba kartono, ne labai noriu "gauti" uždegimas gūžys.
-
lizzi - Pranešimai: 48
- Augintiniai:
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
Na, ir kas, kad greitai sueina, bet tai nekainuoja nieko ir paukščiai kuriam laikui užsiėmimo turi. Aš savo kakadulei dažnai duodu kokią kartoninę dėžutę, ir ji taršo ją sau patenkinta.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Mano nimfukai irgi labai megsta kartonines dezutes apziuret ,kiek kur suranda,tos visos jau kiaurais kampais
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Na, aš Kruopai buvau padarius iš dėžės žaislą kažkada, tai buvo 5 minutės darbo, 4 dienos baimės ir žaislo pratinimo, 15 minučių džiaugsmo...
-
- Augintiniai:
Žmonės
Kokius pjūkliukus naudojat žaislams gaminti?? Galit gal įkelti nuotrauką ar nuorodą mestelti?
Turiu kreizą, kuris per didelis žaisliukam gamint, nes baisu kokios rankos nenusidrožt, tada turiu kitą elektrinį pjūkliuką, bet jis labiau skirtas paletėms pjaustyti, todėl rimtesnių malkų neperpjauna... Na, ir dar rankinis pjūklas žinoma yra, bet su juo tai baisiai ilgai darosi viskas (dar kai pagyvenęs tas pjūklas).
Galvoju, kad reikia naują įrankį įsigyti.
Kokius pjūkliukus naudojat žaislams gaminti?? Galit gal įkelti nuotrauką ar nuorodą mestelti?
Turiu kreizą, kuris per didelis žaisliukam gamint, nes baisu kokios rankos nenusidrožt, tada turiu kitą elektrinį pjūkliuką, bet jis labiau skirtas paletėms pjaustyti, todėl rimtesnių malkų neperpjauna... Na, ir dar rankinis pjūklas žinoma yra, bet su juo tai baisiai ilgai darosi viskas (dar kai pagyvenęs tas pjūklas).
Galvoju, kad reikia naują įrankį įsigyti.
-
- Augintiniai:
Niekuo negaliu pagelbėt šiuo klausimu... Nebent vyrukai atsiliektų. Arba kitos nagingos moterytės. Man visuomet vyras pagelbsti šiais klausimais, o aš į jo įrankių dėžę (tiksliau - dėžes/stalčius ir kitas vieteles) nosies nekišu.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
As ne vyrukas,tai pasakysiu kuo as pjaustau nezinau kaip tiksliai vadinas,na buna tokia plona pielute,kuri dedasi i remeli su rankena,labai plonas grazus pjuvis buna,o jei kokia stambia saka reikia nupjaut,tai su sodo pjukliuku arba "puksu" pas mus taip vadinamas vienrankis pjukliukas
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių