Raudonuodegės papūgėlės - Pyrrhura gentis
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
evers, ieškai berno savo Liukai?
p.s. nelabai supratau- "šviesesnių mutacijų"? Kiba, ar egzistuoja pilkas pyruros papagajus?
p.p.s. evers, tu plačiau išsiliek, ko nori?... nusibodo skraidanti žalia spalva gryčioje?(būna, moteriškom batų spalva nebepatinka)
p.s. nelabai supratau- "šviesesnių mutacijų"? Kiba, ar egzistuoja pilkas pyruros papagajus?
p.p.s. evers, tu plačiau išsiliek, ko nori?... nusibodo skraidanti žalia spalva gryčioje?(būna, moteriškom batų spalva nebepatinka)
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
na vis apie berniuka Liukai pagalvoju,na nors darugą kada surat
kažkaip man su tais porušiais sunkiau einas
galvoju ,gal kada eis užsiprašyt pas ka nors kas parveštu
tokios antros pusės norėčiau,ar kažko panašaus .žinote internete labai daug foto prisižiūriu o su anglu prastai tai nesuprantu ar gali tokia pora but ar ne
kažkaip man su tais porušiais sunkiau einas
galvoju ,gal kada eis užsiprašyt pas ka nors kas parveštu
tokios antros pusės norėčiau,ar kažko panašaus .žinote internete labai daug foto prisižiūriu o su anglu prastai tai nesuprantu ar gali tokia pora but ar ne
-
- Augintiniai:
Cia foto kur idejai raso,kad abu frontalis,del ju poravimo tai as nieko nezinau Zinau tiek kad sunkokai su tom pyrurom,va tu zaliaskruosciu cekijoj yra tikrai,o su musiskem kazkodel nelabai,buvau prasiusi zmogaus kuris vaziavo,tai sake rudaausiu nerado,yra ten ir visokiu kitokiu mutaciju pvz cinamoniu bet kaina jau ju kitokia
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
Sveiki, ketinu jau kitą savaitėlę parsivežti į namus pyrrhura molinea ir iškilo toks klausimas - kiek išdaigų jums yra prikrėtusios šitos papūgėlės arba kokių nuostolių patyrėte (noriu būti psihologiškai nusiteikusi viskam kas laukia )
- juliukste
- Augintiniai:
Sveikinu įsigijus naują gyventoją . Laisvai skraidydamos graužia sienas, baldus, tapetus, tinką. Atsitūpusios ant peties, kutinėdamos iš draugiškumo yra suvarpiusios ne vieną rūbą. Labai dažnai tuštinasi ir gana skystai. Laisvai skraidydamos gerokai daugiau už senegalą teršia. O šiaip smalsios, ir draugiškos.
-
juurate - Pranešimai: 787
- Augintiniai:
manau jos super papūgėlės,na kas labiausiai trikdo,kad teršia dažnai t,y kakoja
sienu maniškė negraužia sekioja mane ar vaikus genasi,aišku mėgėja nejusčia įkąst kuriam nors..
p s gal iš Klaipėdos parsivešite?
sienu maniškė negraužia sekioja mane ar vaikus genasi,aišku mėgėja nejusčia įkąst kuriam nors..
p s gal iš Klaipėdos parsivešite?
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 7 svečių