Šunys
Sailoriau, draskai tu man dūšia(gerąją prasme) su savo amsių nuotraukom ... Žiauriai norisi "avčarkos", tikrai žiauriai, nesulaukiu tos dienos(kaip pirmos nakties ), kada išsinešdinsiu iš betonkės kaiman ir įsigysiu vilkioką
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Sveiki
Yra kas mane pažįsta, yra kas nepažįsta (turėjau kitą niką, bet pamiršau slaptažodį...gėda...)...
Esu VU zoologijos magistrantė... Pomėgis - žygiai, kelionės, aplinkos tyrinėjimas (žinoma kelionėse visada būna žvėrų). Seniau eidavau nenormalius atstumus su žvėriukais, kai būdavo laisvo laiko (mokslo metu - šeštadieniais). Dienos pasivaikščiojimai būdavo 35-55 km su 2-8 ir daugiau žvėrukų. Kitas pomėgis - darbas su problemiškais žvėrukais Taip pat fotografija, gamtos stebėjimas, muzika ir t.t. Bet dabar ne apie mane
Tad susipažinkite - mano nuostabioji bendražygė Pilkašunė Endless
Yra kas mane pažįsta, yra kas nepažįsta (turėjau kitą niką, bet pamiršau slaptažodį...gėda...)...
Esu VU zoologijos magistrantė... Pomėgis - žygiai, kelionės, aplinkos tyrinėjimas (žinoma kelionėse visada būna žvėrų). Seniau eidavau nenormalius atstumus su žvėriukais, kai būdavo laisvo laiko (mokslo metu - šeštadieniais). Dienos pasivaikščiojimai būdavo 35-55 km su 2-8 ir daugiau žvėrukų. Kitas pomėgis - darbas su problemiškais žvėrukais Taip pat fotografija, gamtos stebėjimas, muzika ir t.t. Bet dabar ne apie mane
Tad susipažinkite - mano nuostabioji bendražygė Pilkašunė Endless
- VekiVivon
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Lai nesupyksta, kitokių šunėkų veislių savininkai, ale "avčarka", ko gero, idealiausias šuva, su savo smegenom,kūno formomis(kiba gamtos dizainu, labai gražus), tik ne daugiabučiam, visgi didelis piosas... Sailor vilkų gaujos nuotraukos, visadum mane sužavi ...
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Aha, tikrai gerą veislę vokiečiai išvedė - ji imponuoja ir paklusnumu, ir universalumu, ir tikrai "šuniška" (gamtiška) išvaizda . Tik dydis jos ne visiems priimtinas. Beje, daugybė vokietukų gyvena daugiabučiuose ir yra laimingi, jeigu tik šeimininkai supratingi ir duoda šuniui tinkamos veiklos ir fizinio krūvio. Aš irgi daugiabutyje su meškučiu gyvenau ir jokių nepatogumų nepastebėjau.
Va, gede, pasiskaityk žmogaus su patirtimi nuomonę http://augintinis.lrytas.lt/prieziura/kur-is-tiesu-gyventi-suniui-gera.htm#.UzBaooWI7Z6
Va, gede, pasiskaityk žmogaus su patirtimi nuomonę http://augintinis.lrytas.lt/prieziura/kur-is-tiesu-gyventi-suniui-gera.htm#.UzBaooWI7Z6
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Pritariu. Pas mane vokiete bute ir puikiai visi kartu gyvenam
Gede, yra kai kas ir arčiau gamtos dizaino http://www.kinologija.lt/?p=5357
-------
Mano vyras irgi mane, kad vilkiaškia idealiausias šuo kol namo ne parnešiau prancūzo buldogo
Gede, yra kai kas ir arčiau gamtos dizaino http://www.kinologija.lt/?p=5357
-------
Mano vyras irgi mane, kad vilkiaškia idealiausias šuo kol namo ne parnešiau prancūzo buldogo
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
pritariu vilksuniai super protingi ir grazus sunys,bet prancuziukai nenusileidzia jiems tikrai jie sugeba savo zavesiu uzkariauti seimininko sirdi visam gyvenimui, na aisku pridaro visokiu sunybiu,bet sumirksi savo akytem ir viskas atleista buna
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
Ausrele - Lietuvoje užsakėt ar užsienyje?
Bondi - gražus blondinas Ar blondine? Atsiprašau, jau nepamenu
Bondi - gražus blondinas Ar blondine? Atsiprašau, jau nepamenu
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 40 svečių