Banguotukų veisimas
Pagal viska jam turetu eiti 2 metai su virsum jeigu gerai pamenu. patelei irgi bet patale viska daro teisingai
- Margarita
Turbūt faina išgirsti mažylių cypsėjimą Maniškiai banguotukei vaškinė labai parudavusi, bet nelabai matosi, kad jinai ruoštųsi poravimuisi tai kažkaip nelabai turiu vilčių išgirsti tuos gražius balselius
- Tika
- Augintiniai:
Sveiki Greičiausiai supyksite ir rašysit ieškokis informacijos ir pan. tačiau norėčiau paklausti ar normalu,kad mano banguotukė nenori vaikučių? Auginu porytę banguotukų,labai meiliai bendrauja ir atrodo nesipeša. Skaičiau,kad banguotukes reikia poruot,kai pradeda mest plunksnas t.y. įdėt inkiliuką ir viskas savaime. Na o maniškė jau 3 metus nenori perėt Įdėjus inkiliuką patinėlis tik domisi juo,o patelė ignoruoja labai daug informacijos skaičiau ir tik pasitvirtino posakis kiek žmonių tiek ir nuomonių neatsirenku rinkamos informacijos,o jos ištiesų prisiskaičiau daug gal kas galit padėt ir patart? gal kažką aš blogai darau?
-
Maisn1000 - Pranešimai: 54
- Augintiniai:
Man ir įdomu kodėl jos tokios benoro Mano banguotukės netgi vaškinė tamsiai ruda, o jinai nesiruošia perėti. Su savo draugužiu gražiai burkuoja o į inkilėlį gal kokį kartą per savaitę įlenda ir tuom viskas pasibaigia skaičiau čia forume,kad jos pradeda pirmiausia inkilėlį tvarkyti, bet manosios tokia veikla neužsiiminėja
- Tika
- Augintiniai:
O jie tikrai porele? Jei taip,ar pateles vaskine buna rudos spalvos? Jei ne,tai jai dar neuzejo vaisingas periodas Nes veisimosi laikotarpiu paruduoja.
O kai plunksnas meta,tai man atrodo kaip tik neperes,nes tuo metu jie augina naujas plunksnas,jiems tam reikia daugiau energijos,vitaminu.
Cia buvo skirta Maisn
O kai plunksnas meta,tai man atrodo kaip tik neperes,nes tuo metu jie augina naujas plunksnas,jiems tam reikia daugiau energijos,vitaminu.
Cia buvo skirta Maisn
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
- Tika
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai: