Prijaukinimas
O aš norėčiau paklausti , tų, kurie nori prisijaukinti papūgas, ko jūs tikitės iš savo augintinių, na tarkime nimfų(pagal paskutinius pora klausimų)?
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Mano nimfos pajuto laisves skoni pabandyk kelias dienas neisleisti is narvo tai poto kelias dienas jos nakvos ant narvo send nakti ir nakvojo ant narvo
- Margarita
Na turiu papugele nimfa,patineli.Pirkau metus,amzius apie pusantru metu.Pirktas is parduotuves, neprisileidzia jeigu tik megini prisartinti prikisti ranka isizioja ir jau taikosi ikibti,dar idomus jo elgesys,neiskrenda is kambario kurime gyvena.Ar imanoma ji prisijaukinti?Gal turite kokiu patarimu?
- gytis296
- Augintiniai:
Pamirsau pridurti,kad jis niekur nenusileidzia buna tik tai ant narvo,paskraido pora ratu ir vel ant narvo ant jokio baldo nera uzlipes
- gytis296
- Augintiniai:
Taigi parašyta jaukinimo temoje,kad geriausia pradėt jaukint su pagaliuku,užlipa ant pagaliuko, vėl padedi ant laktos kur stovėjo, taip kas kart ranka artink, jeigu paukštis nebelipa ant pagaliuko, palik ramybėj, po kurio laiko vėl bandyk. O dėl to, kad nelipa ant jokių baldų, tai mano nimfos irgi taip darė, būdavo tik ant narvo ar ant spintos, arčiau žemės niekad nesileisdavo, bet kai prisipratinsi papūgą,tuomet ir lips visur.
- Rytis139
- Augintiniai:
Ryti, ne visus paukščius galima su pagaliukais jaukinti - mano žakas bijo tų pagaliukų, ir ką aš jai...
Kiekvienas paukštis individualus, todėl ir reikia skaityti temas (nors ir kokios ilgos jos atrodo), kad rastumėte kuo įvairesnių jaukinimo būdų, tinkančių savo paukščiams.
Gyti, nėra paukščio, kurio neįmanoma prisijaukinti (man bent taip atrodo), tiesiog reikia daug kantrybės. Reikia dar atsiminti faktą, kad paukštys ne šunys ar katės, prie kurių prieini ir pakasai paausį. Perversk šią temą - tikrai rasi gerų patarimų.
Kiekvienas paukštis individualus, todėl ir reikia skaityti temas (nors ir kokios ilgos jos atrodo), kad rastumėte kuo įvairesnių jaukinimo būdų, tinkančių savo paukščiams.
Gyti, nėra paukščio, kurio neįmanoma prisijaukinti (man bent taip atrodo), tiesiog reikia daug kantrybės. Reikia dar atsiminti faktą, kad paukštys ne šunys ar katės, prie kurių prieini ir pakasai paausį. Perversk šią temą - tikrai rasi gerų patarimų.
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
-
blogiukeeee - Pranešimai: 327
- Augintiniai:
Sveiki mano Tutis(banguotoji papugele)
Kazkaip pastaruoju metu neprisiliedzia pimti i ranka dar dar pries 3 dienas buvo viskas normaliai bet siandien lyg butu ja kas muses nesileidzia paimamas i ranka skairdo blaskosi gal ka patartumet man kaip ji prisijaukinti .glostyti save jis leidzia bet paimti i ranka ne ka daryti?
Kazkaip pastaruoju metu neprisiliedzia pimti i ranka dar dar pries 3 dienas buvo viskas normaliai bet siandien lyg butu ja kas muses nesileidzia paimamas i ranka skairdo blaskosi gal ka patartumet man kaip ji prisijaukinti .glostyti save jis leidzia bet paimti i ranka ne ka daryti?
-
Sarunas18200 - Pranešimai: 30
- Augintiniai:
Grįžti į Jaukinimas ir dresūra
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 5 svečių