Banguotukų veisimas
O ar būtina papūgėles veisti? Paskui dar visokių problemų su tuo veisimu neretai būna, o ir prieauglį ne taip lengva parduoti. Nenori veistis, ir džiaukitės - ilgiau gyvens papūgėlės.
O šiaip jau tai pradžioj reikėtų įsitikinti, ar tikrai porelę laikot .
O šiaip jau tai pradžioj reikėtų įsitikinti, ar tikrai porelę laikot .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Kai pirkom sakė,kad porelė. Bet pasirodo,kad greičiausiai būsiu apgauta Na vis vien labai ačiū visiems už informaciją
-
Maisn1000 - Pranešimai: 54
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Sveikučiai, šiame puslapyje esu naujokė. Tad norėjau parodyti savo mažylius Geltona pupūgėlė vardu Citra, ji tikra baikštuolė, žalias vardu Kyvis, be galo išdykęs, o mėlynasis paukštukas dar neturi vardo, nes nelabai žinau tai berniukas ar mergaitė (aš manau, kad berniukas). Šis mažylis išsirito prieš maždaug mėnesį (dabar jam 31d.) Norėjau paklausti kaip taip įmanoma, kad tėvai skirtingi, o vaikas mėlynas, šeip labai įdomu sužinoti
-
KamileDarija - Pranešimai: 1
- Augintiniai:
Sveiki,gal galit pasidalinti patirtimi iš ko sprendėte,kad papūgėlei yra pastrigęs kiaušinukas? Manoji jau kokias 3 sav. landžioja į inkilą . Kai paleidžiu paskraidyti tai net neina iš narvo . Arba tupi inkilėlį,arba prie jo . Nors jinai nemėgėja ir buvo skraidyti, laipioti jai labiau patikdavo, bet dabar net tai nedomina.
- Tika
- Augintiniai:
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Sveiki ar tiketina kad mano banguotuke des kiausinius ? pagabinau inkila pries kelias dienas tai ji jame istysai beveik kuiciasi vis kojytem kasyneja pjuvenas snapu griauzia inkila.
- Margarita
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias