Nimfų veisimas
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
-
Saullius - Pranešimai: 67
- Augintiniai:
nuostabus blondinukai,bet vienisas tevelis juos skriaudzia,pesa plunksnu spygliukus,tai jei ir toliau taip darys,netraumuok mazyliu ir pradek maitinti rankomis
- dziuga
- Augintiniai:
matosi skylutes kur turejo buti plunksnu spygliukai,paziurek kaip pavyzduka 330 puslapyje emiliuko pauksciuku nuotrauka ,ten matysi kaip turetu atrodyti pradedantys plunksnuotis mazyliai,
- dziuga
- Augintiniai:
norma sunku pasakyti reikia ziureti pagal guziuko prisipildyma,ir kai istusteja vel maitinti,mano paciam maziausiam buvo 3 paros,tai maitinau kas 2 valandos dienos metu,o nakti dariau 3-4 valandu pertrauka,tavo jau paauge mazyliai,tai kokias 3 valandas turetu buti sotus
mano pauksciai irgi prasti tevai,kai pradeda lysti plunksnos iskarto jas retina,tai nuo 10 paros tampu maitinancia mama
mano pauksciai irgi prasti tevai,kai pradeda lysti plunksnos iskarto jas retina,tai nuo 10 paros tampu maitinancia mama
- dziuga
- Augintiniai:
Ataugs, jeigu niekas daugiau nepešios. Atskirti nuo tėvelio reikėtų. Kaip ten su tavo atostogomis? Nes atskyrus tai jau dažnai maitinti reikės. Kol kas skaityk visą temą apie tai, kaip žmogus augina papūgų jauniklius ir pasirūpink mišinukais. O kai tik turėsi laiko pats maitinti jauniklius, iškart ir atskirk. Pradžioje su jais terlionės gali būti daug, ne visi iš karto priima maitinimą iš švirkšto ar šaukštelio.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių