Rozelos - Platycercus gentis
Aplamai iš zoo parduotuvės Ukmergėj jau geriau nieko nepirkt, nes ten kiek žiūrėjau paukščiam nei vitaminu įdėta, apie kitus gyvūnus net nekalbu, kaip šinšila su jūrų kiaulytėm buvo įkišta. O kainos ten tikrai kosminės. Pardavėjos ten tikrai daug nusimano, jeigu kažkada ėjau paklaust mišinukų ar turi papūgom, o pardavėja man kiša paprasta lesalą.
Atsiprašau, kad aš ne į temą.
Atsiprašau, kad aš ne į temą.
- Rytis139
- Augintiniai:
- Aksiukas
- Augintiniai:
Kad žinotų, kaip grįžti į narvą, laikymas pačiame narve nepadės. Jei nori išleisti paskraidyti savo paukštį, o jis nemoka užlipti ant rankos ar kokio pagaliuko - tai daryti galima keliais būdais. Paleisti vakare, kad sutemus galima būtų saugiai paukštį pagauti ir atgal į narvą uždaryti. Arba paleisti dieną, padėti prie narvelio ar ant jo maistą, kuris išalkusį skraiduolį privilios grįžti atgal.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Niekaip nerandu pigesnio didelio narvo savo Rozelai.
Gal turit pasiulymu? Dabar jis gyvena mano buvusiu amadinu narve.
Gal turit pasiulymu? Dabar jis gyvena mano buvusiu amadinu narve.
- Aksiukas
- Augintiniai:
Žiūrėk skelbimuose šinšilos ar šeško narvų, manau kad tiktu ir šitas jeigu dažnai paleisi, vis geriau nei amadinų narve http://skelbiu.lt/skelbimai/parduodami-narvai-19015315.html. Aišku būna ir didesnių išmatavimų tokių narvų.
- Rytis139
- Augintiniai:
Sveiki, gavau rozela dovanu. Labai labai baikstus paukstelis...sake jaunas. niekada nesu turejusi pauksciu namie tad noriu paklausti kaip prisijaukinti rozela, koks charakteris ? Isleidziame paskraidyti, paskui tenka gaudyt po visa nama per 3 aukstus .Kaip ismokyti grizt i narva? Is anksto dekoju uz atsakymus
- Rutyte951
- Augintiniai:
Jei niekad neauginote paukščio, tada pasiūlysiu labai nepopuliarų sprendimą - skaitykit šį forumą. Skirtingose temose aptariami įvairiausi klausimai, su kuriais susiduria ir naujokai, ir patyrę augintojai. Apie mitybą , apie jaukinimąsi , apie skraidymą .
O kadangi paukštukas jaunas, tai tikrai viską įmanoma pasiekti - ir kad jaukus taptų, ir kad žinotų, kaip sugrįžti į narvelį, o geriausia - kad išmoktų užlipti ant piršto arba pagaliuko, ir tokiu būdu patys ramiai galėtumėt jį pernešti ten, kur reikia.
O kadangi paukštukas jaunas, tai tikrai viską įmanoma pasiekti - ir kad jaukus taptų, ir kad žinotų, kaip sugrįžti į narvelį, o geriausia - kad išmoktų užlipti ant piršto arba pagaliuko, ir tokiu būdu patys ramiai galėtumėt jį pernešti ten, kur reikia.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
sveiki turiu klausima rozelu augintojams,kaip atskirti margaspalve rozela kur patinas kur patelė,ar tik iš spalvų sodrumo galima,ar dar ta vidinė sparnu balta linija einanti ką rodo?
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių