Šunys
Snukis smulkus atrodo, nes kaukės nėra, apatinė snukio dalis visai šviesi, tai vizualinis efektas toks. Bet pats snukis tai nėra smulkus, mažylių tai net labai stambus. Be to, čia gal rakursas toks. O šiaip jie visu sudėjimu kaip mano Argo.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Maisn1000 - Pranešimai: 54
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Furminatorius susivėlusiems plaukams nelabai padės, nes jo "dantukai" maži. Tačiau jis pagelbės ateityje, kad susivėlimai nesusidarytų. Geras daiktas tas furminatorius - ir trumpaplaukiams, ir ilgesnio plauko šuniukams. Mano draugai augina vokietuką, tai neatsidžiaugia tomis šukomis. Per šėrimąsi kelias dienas pavargsta ir baigiasi didžiosios "bėdos".
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Nebežinau nė ką ir daryt dabar:( na lauksiu siuntinuko ir bandysiu kaip nors su viskuo susitvarkyt.gal kokių balzamukų reikės nusipirkti...arba tiesiog i kirypkla,kad iššukuotų viską ir paskui jau nebeapleisiu šunytės:(
-
Maisn1000 - Pranešimai: 54
- Augintiniai:
Tikiuosi, šitas nebus perkeltas į Foto ir video skyrelį , nes svarbiausias čia tekstas, nuotraukos tik iliustracijai .
Taigi, pastaruosius 7-rius metus šuo, vardu Kapitonas (Capitán) kiekvieną naktį miega ant savo šeimininko kapo. Jo šeimininkas, Miguel Guzmán, mirė 2006 metais, o netrukus po to, kai šeima išvažiavo į laidotuves, šuo dingo. Šeimos nariai visur ieškojo Kapitono, platino skrajutes, bet šuns niekas nematė.
Praėjus savaitei, žmonės, atėję į kapines vėlai vakare, pastebėjo Kapitoną gulintį ant kapo ir pranešė kapinių sargui, o tas savo ruožtu informavo Miguelio artimuosius, kurie skubiai atvyko pasiimti šuns ir parsivežė jį namo. Bet kiekvieną vakarą Kapitonas inkštė ir pašėlusiai draskė duris, prašydamasis laukan ir negrįždavo iki ryto. Vėliau paaiškėjo, kad šuo kas vakarą sukardavo 3 mylias į kapines, kur naktį saugodavo šeimininko kapą. Ir taip kasnakt jau beveik septynerius metus. Kapinių sargas neuždaro vartų iki tol, kol atbėga šuo (lygiai šeštą valandą vakare). Kapitonas kasnakt miega ant šeimininko kapo, saugodamas jį, kol ryte kapinių sargas atidaro vartus, ir tada bėga namo.
Taigi, pastaruosius 7-rius metus šuo, vardu Kapitonas (Capitán) kiekvieną naktį miega ant savo šeimininko kapo. Jo šeimininkas, Miguel Guzmán, mirė 2006 metais, o netrukus po to, kai šeima išvažiavo į laidotuves, šuo dingo. Šeimos nariai visur ieškojo Kapitono, platino skrajutes, bet šuns niekas nematė.
Praėjus savaitei, žmonės, atėję į kapines vėlai vakare, pastebėjo Kapitoną gulintį ant kapo ir pranešė kapinių sargui, o tas savo ruožtu informavo Miguelio artimuosius, kurie skubiai atvyko pasiimti šuns ir parsivežė jį namo. Bet kiekvieną vakarą Kapitonas inkštė ir pašėlusiai draskė duris, prašydamasis laukan ir negrįždavo iki ryto. Vėliau paaiškėjo, kad šuo kas vakarą sukardavo 3 mylias į kapines, kur naktį saugodavo šeimininko kapą. Ir taip kasnakt jau beveik septynerius metus. Kapinių sargas neuždaro vartų iki tol, kol atbėga šuo (lygiai šeštą valandą vakare). Kapitonas kasnakt miega ant šeimininko kapo, saugodamas jį, kol ryte kapinių sargas atidaro vartus, ir tada bėga namo.
-
- Augintiniai:
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Tai dar sugraudinsiu
http://www.voljeras.eu/sirdi-draskanti-istorija-apie-suni-vaikstanti-baznycia/
Turėjau ir aš tokį šunį, kuris taip būtų manęs laukęs. Turėjau... Kaip man jo dabar trūksta .
http://www.voljeras.eu/sirdi-draskanti-istorija-apie-suni-vaikstanti-baznycia/
Turėjau ir aš tokį šunį, kuris taip būtų manęs laukęs. Turėjau... Kaip man jo dabar trūksta .
-
- Augintiniai:
sailor,po tavo pasakojimu apie sunu istikimybe ir ilgesi ,neina sustabdyti asaru,zliumbiau,kaip mazas vaikas.
-
fubus - Pranešimai: 971
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 15 svečių