Pilkoji musinukė - Muscicapa striata
Na ką gi ką gi, antrasis Musius po poros dienų taip pat nebegrįžo, dar iš vakaro buvo atlėkęs, užkndo porą kasnių iš mandagumo, atsisveikino Kitą dieną dar girdėjau kelis kart kažkur papypaujant, bet jau nebeparskrido valgyt Tai gal ir pirmasis tiesiog namus paliko
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
fubus - Pranešimai: 971
- Augintiniai:
Ir as pritariu visiems,kad jau isaugo abu ir paliko mama nu ne kitaip gi ir su tikrais ju tevais buna,ziurek maitina,skraido kartu,o viena diena jau vieni tevai...Papoogiuk neliudek,dar vasara ilga supratai uzuomina ?
Mano balandukas irgi taip viena diena nebegryzo,bet po poros menesiu su draugu/e buvo pasirodes(tikiuosi,kad ten buvo maniskis)
Mano balandukas irgi taip viena diena nebegryzo,bet po poros menesiu su draugu/e buvo pasirodes(tikiuosi,kad ten buvo maniskis)
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Tai kad netrūksta tų plyšių pas mus, nereikai nieko raut, pačios iškrenta lentos kur ne kur
Na tai aš taip ir galvosiu, kad skrajoja kažkur laimingi abudu ir lauksiu bepasirodant su šeimom jau
Na tai aš taip ir galvosiu, kad skrajoja kažkur laimingi abudu ir lauksiu bepasirodant su šeimom jau
-
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 43 svečių