Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
Sveiki visi kramerių augintojai
Taigi, planuoju namuose įrengti kampelį krameriui, kadangi remontai dar nebaigti, manau pats laikas pradėti planuoti. Labiausiai rūpi sukurti jam tinkamą erdvę.
Dienos metu namai būna tušti. Tuo metu paukštį geriau laikyti narve ar galima ir išleisti? Kokio dydžio narvas būtų pakankamas? Būtų gerai sužinoti matmenis. Taip pat gal turite kokių patarimų?
Esu auginusi banguotąsias, kanarėles, nimfą, tad minimalias žinias turiu
Taigi, planuoju namuose įrengti kampelį krameriui, kadangi remontai dar nebaigti, manau pats laikas pradėti planuoti. Labiausiai rūpi sukurti jam tinkamą erdvę.
Dienos metu namai būna tušti. Tuo metu paukštį geriau laikyti narve ar galima ir išleisti? Kokio dydžio narvas būtų pakankamas? Būtų gerai sužinoti matmenis. Taip pat gal turite kokių patarimų?
Esu auginusi banguotąsias, kanarėles, nimfą, tad minimalias žinias turiu
- ddaiva
- Augintiniai:
- ddaiva
- Augintiniai:
Kai paukštis vienas, geriausia, kad jis būtų narve, nes gali pragraužti tapetus, laidus, jam nuodingus augalus ir panašius daiktus.
Dėl narvo, tai paukščiui kuo didesnis narvas, tuo geriau. Jeigu norit pirkti narvą, tai aš patarčiau pirkti didelį graužikų narvą, todėl, kad jie dažniausiai yra pigesni už papūgų narvus + jie ne į aukštį daugiau eina, o į plotį, kas paukščiams irgi gerai. Mano senegalas tokiam gyvena - http://www.kika.lt/?featureValues[0]=173&featureValues[1]=1081&featureValues[2]=813&productId=2552#gsc.tab=0 , tai labai patogu, nes galima prie viršaus prikabinti daug daug įvairiausių žaislų ir pan. ir ant pačio narvo galima padaryti žaidimų aikštelę.
Dėl narvo, tai paukščiui kuo didesnis narvas, tuo geriau. Jeigu norit pirkti narvą, tai aš patarčiau pirkti didelį graužikų narvą, todėl, kad jie dažniausiai yra pigesni už papūgų narvus + jie ne į aukštį daugiau eina, o į plotį, kas paukščiams irgi gerai. Mano senegalas tokiam gyvena - http://www.kika.lt/?featureValues[0]=173&featureValues[1]=1081&featureValues[2]=813&productId=2552#gsc.tab=0 , tai labai patogu, nes galima prie viršaus prikabinti daug daug įvairiausių žaislų ir pan. ir ant pačio narvo galima padaryti žaidimų aikštelę.
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
- ddaiva
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Laba, prašau priimti į jūsų būrį. Šiandien įsigijom 1,6 m. žalią kramerį Dukros gimtadienio dovana jai už kelių dienelių bus 14 m. Parkeliavom ramiai, narvelyje kol kas nei garselio neišleido, kai įleidom narvan valgė jau po pusvalandžio. Įėjus į kambarį ramus. net šuns neišsigando nors senuose namuose kitokio gyvūno apart jo nebuvo. Dabar reikia skubaus patarimo. Sename bute gyveno laisvėje t.y. ant šakos pritvirtintos palubėje. Jei reikdavo gaudydavo rankšluosčiu. Klausimas: ar pradžioj prisipratint prie rankų ir tada paleisti, kad nereiktų gaudyti su rankšluosčiu ir gąsdinti, ar paleisti kambarin ant šakos klaip pripratęs ir laukti kol įlįs narvelin valgyti ir tada uždaryti
Kol kas skaitau 74 šios temos puslapiuką tad kol viską perskaitysiu ir visus patarimus rasiu praeis nemažai laiko.
Kol kas skaitau 74 šios temos puslapiuką tad kol viską perskaitysiu ir visus patarimus rasiu praeis nemažai laiko.
- Ptichka
- Augintiniai:
Sveikinu įsigijus nauja augintinį Išleiskit iš narvo tik tada, kai jau matysit, kad paukštis apsipratęs naujuose namuose, ir išleiskit ant vakaro,kai jau pradės temti jeigu pats nesugrįš į narvą, tada galėsit paimt paukštį ir nunešt į narvą nereikės gaudyt tada
- Rytis139
- Augintiniai:
-
Juki - Pranešimai: 31
- Augintiniai:
Hariukas dėkoja
taip kas dėl paleidimo naujuose namuose,patarčiau palaikyt narve keletą dienų kol apsipras su nauja aplinka,matys kur nutūpt galės..ir dar,kad paleidus šuo neišgazdintu,jai pradės skrendant vytis...aš pratinau lipt ant rankos ar pagaliuko,kad nereikėtu gaudyt su rankšluosčiu...
taip kas dėl paleidimo naujuose namuose,patarčiau palaikyt narve keletą dienų kol apsipras su nauja aplinka,matys kur nutūpt galės..ir dar,kad paleidus šuo neišgazdintu,jai pradės skrendant vytis...aš pratinau lipt ant rankos ar pagaliuko,kad nereikėtu gaudyt su rankšluosčiu...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Ačiū. Reiks bandyti įkalbėti dukrą, kad neskubėtu. Šuo tai tikrai bus atskirtas kai Riko paleisim. Šiandien balso taip ir neišgirdom, bus matyt kaip ryte Šuo sensta vis ramesnė darosi. Su žiurkėm sutardavo na tiksliau žinojo, kad liesti negalima, tad viena nagla buvo kaulą net atimdavo tiesiai iš guolio, iš nasrų Tikiuosi, kad ir su paukščiuku bus viskas gerai, bet be jokios abejonės be priežiūros vienų nepaliksim.
- Ptichka
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių