Prijaukinimas
Ir dar noriu paklausti, dėl nimfos ką man su ja daryti ? labai rėkia, jai išeini iš kambario arba dažniausiai, dėl to kad, iš narvelio neišleidžiu atrodo kad ir visą beveik dieną paskraidyt buvau išleidęs, įdedu į narvelį atgal ir ji, vėl daužo į grotas galva, rėkia, bando dureles atidaryti ir panašiai ir kaip išleidžiu visur kur tik nutūps, ten p rišiks valgyt visa laiką palieku pilna bliudelį narve, kiek nori tiek lesa Sakau gal jai veidrodi pastayt ?
-
Domantas - Pranešimai: 29
- Augintiniai:
galvojau apie tai, bet veliau ir ji reikes man prijaukinti o dabar noriu rozela pirma prijaukinti o abi labai sunku bus
ir mano nimfai yr aapie 5-6metai gal ir maziau tiksliai nezinau ir jai jauna nimfuka nupirkciau ir kaip tada ar jai jis tiktu ? nes vyresnio nesinori pirkt sunkiai prisipratinsi i rnimfai jai apie 6 metai ji dar galetu vaiku atsivesti ???
ir mano nimfai yr aapie 5-6metai gal ir maziau tiksliai nezinau ir jai jauna nimfuka nupirkciau ir kaip tada ar jai jis tiktu ? nes vyresnio nesinori pirkt sunkiai prisipratinsi i rnimfai jai apie 6 metai ji dar galetu vaiku atsivesti ???
-
- Augintiniai:
Sveiki, prieš savaitę nusipirkau metų amžiaus žaką. Antrąją dieną pradėjo kalbėti vienas kambaryje, dar sekančią dieną jau ir man būnant kambaryje. Nuo trečios dienos paleidžiu iš narvo, su aplinka apsiprato labai greitai, bet vat su rankom niekaip. Maistą ima iš pirštų ir iš delno be problemų, bet paglostyt nesileidžia. Atskrenda jau ir ant lovos ir ant stalo, netgi ant peties buvo atskridęs. Man valgant lenda nusigriebt ir sau gabaliuką. Paukštis lyg ir nėra bailus, bet prisiliest prie jo be šansų. Bandžiau pratinti tuo metodu kur laikai ranką ramiai tokiam atstume, kur jis pradeda jaustis nepatogiai, tol kol apsipras arba kol pasitrauks, tačiau jis pamatęs ranką netoliese nesitraukia, kaip dauguma žakų apie kuriuos skaičiau, bet kaip tik pats ateina iki rankos ir kanda, o kanda stipriai. Vietos kur atsitraukt jis tikrai turi. Nežinau ką daryt, kaip pratint. Skaičiau daug, bet apie tokią situaciją neradau niekur. Kaip man jį prisipratint prie rankų?
Beje, jis moką žodį "skauda", tai kaip suprantu, jis kandžiojosi ir pas ankstesnius šeimininkus. Ar gali būti čia ne baimė, o prasta dresūra? Nors pats mačiau kaip ankstesnė šeimininkė jį glostė ir ant rankų pasiėmė be problemų. Net nežinau.
Beje, jis moką žodį "skauda", tai kaip suprantu, jis kandžiojosi ir pas ankstesnius šeimininkus. Ar gali būti čia ne baimė, o prasta dresūra? Nors pats mačiau kaip ankstesnė šeimininkė jį glostė ir ant rankų pasiėmė be problemų. Net nežinau.
- HP4T
- Augintiniai:
Reikia palaukti kol pilnai pripras prie aplinkos. Bandykit ranką kišt su maistu į narvą, bet iš lėto.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
O jai nimfa (patineli) nupirkciau ir rozela su juo draugautu ar ne ? nes dabar su nimfa nesutaria ir mano nimfai jau apie 6-5 metai ir ji dar galetu vaikuciu atsivesti ?
-
- Augintiniai:
Domantai, tikriausia, nimfa kurią turi, gyveno laisvėje, arba dideliame voljere . Dėl to ji veržiasi iš narvo . Pvz. maniškiai nestresuoja uždaryti, bet jiems ir paskraidyti patinka. Tiesa, jie žino, kad narvas - jų namas .
Prisijaukinimui reikėtų pasilikti vieną paukščių rūšį, patarčiau pasilikti nimfą, nes rozelos, nors ir gražios, bet sunkiai žmogum pasitiki. Dar kartas nuo karto forume būna skelbimų apie parduodamus "rankinius" jauniklius ir amžiaus skirtumas didelės reikšmės neturi . Tuo labiau, jaukus jauniklis paroditų, kad žmogaus draugija nepavojinga .
Prisijaukinimui reikėtų pasilikti vieną paukščių rūšį, patarčiau pasilikti nimfą, nes rozelos, nors ir gražios, bet sunkiai žmogum pasitiki. Dar kartas nuo karto forume būna skelbimų apie parduodamus "rankinius" jauniklius ir amžiaus skirtumas didelės reikšmės neturi . Tuo labiau, jaukus jauniklis paroditų, kad žmogaus draugija nepavojinga .
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Grįžti į Jaukinimas ir dresūra
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias