Klausimai Geriui apie parduodamus paukščius
Geri del granuliu jei dar nepamirsai si kart noreciau gamykliniam ipakavime ne sveremu,nes tiek visko turiu ir dar uzsisisakineju,kad pasens man viskas pradaryta
cia dar nuoroda idedu ko konkreciai noreciau pati maziausia pakeli ten turbut apie 0,5kg jis speju
cia dar nuoroda idedu ko konkreciai noreciau pati maziausia pakeli ten turbut apie 0,5kg jis speju
-
masas - Pranešimai: 1994
Žiūrinėjau aš dar tą Zupreem puslapį ir mano supratimu, visų granulių sudėtis vienoda, skiriasi tik dydžiai (granulių dydis priklauso nuo paukščio dydžio). Tai jei Herai žakams skirts granulės per didelės, galima mažesnio dydžio paimti .
geri, jei žiūrėsi man, tai užteks tik vieno dydžio - banguotukams. Kiekvienos rūšies (Fruit blend ir Natural diet) norėčiau po pačią mažiausią pakuotę (žinau, kad Natural diet pačios mažiausios pakuotė yra tokio dydžio, kaip Fruit blend didesnė pakuotė). Atsimenu, kad nieko neprižadėjai, bet jei rastum, tai iškart sakau, ko norėčiau.
geri, jei žiūrėsi man, tai užteks tik vieno dydžio - banguotukams. Kiekvienos rūšies (Fruit blend ir Natural diet) norėčiau po pačią mažiausią pakuotę (žinau, kad Natural diet pačios mažiausios pakuotė yra tokio dydžio, kaip Fruit blend didesnė pakuotė). Atsimenu, kad nieko neprižadėjai, bet jei rastum, tai iškart sakau, ko norėčiau.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
masas - Pranešimai: 1994
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 15 svečių